Открий Постове

Разгледайте завладяващо кулинарно съдържание, рецепти, кулинарни видеа, начини на готвене и др. Откривайте свежи идеи и рецепти за закуска, обяд и вечеря участвайте в кулинарни конкурси и се забавлявайте.

#фотоконкурс #баницаслокум #Великден

image

image

image

❤ТОРТА С БОРОВИНКИ И ЗАКВАСЕНА СМЕТАНА❤


Продукти:
1 опаковка готови блатове за торта /3 блата/
800 г заквасена сметана
1 пакет крема сирене
3 с.л. пудра захар
4-5 с.л. кисело мляко
1 бурканче конфитюр от боровинки

захарен сироп


В дълбока купа разбъркваме с миксер закваената сметана, крема сиренето, пудрата захар и киселото мляко.
Ако желаем блатовете да бъдат сиропирани си приготвяме захарен сироп, но ако използваме от по-тънките готови блатове, може и без да се сиропират.
Всеки блат се сиропира /по желание/ но не много, след което се намазва с 1/2 от конфитюра и 1/3 от крема, върху последния(третия) блат не слагаме конфитюр, той само се сиропира и намазва с крем.
Украса по желание!
Тортата се оставя да престои за една нощ в хладилник или поне 2-3 часа. ?

image

❤ТОРТА С БОРОВИНКИ И ЗАКВАСЕНА СМЕТАНА❤


Продукти:
1 опаковка готови блатове за торта /3 блата/
800 г заквасена сметана
1 пакет крема сирене
3 с.л. пудра захар
4-5 с.л. кисело мляко
1 бурканче конфитюр от боровинки

захарен сироп


В дълбока купа разбъркваме с миксер закваената сметана, крема сиренето, пудрата захар и киселото мляко.
Ако желаем блатовете да бъдат сиропирани си приготвяме захарен сироп, но ако използваме от по-тънките готови блатове, може и без да се сиропират.
Всеки блат се сиропира /по желание/ но не много, след което се намазва с 1/2 от конфитюра и 1/3 от крема, върху последния(третия) блат не слагаме конфитюр, той само се сиропира и намазва с крем.
Украса по желание!
Тортата се оставя да престои за една нощ в хладилник или поне 2-3 часа. ?

image

❤ТОРТА С БОРОВИНКИ И ЗАКВАСЕНА СМЕТАНА❤


Продукти:
1 опаковка готови блатове за торта /3 блата/
800 г заквасена сметана
1 пакет крема сирене
3 с.л. пудра захар
4-5 с.л. кисело мляко
1 бурканче конфитюр от боровинки

захарен сироп


В дълбока купа разбъркваме с миксер закваената сметана, крема сиренето, пудрата захар и киселото мляко.
Ако желаем блатовете да бъдат сиропирани си приготвяме захарен сироп, но ако използваме от по-тънките готови блатове, може и без да се сиропират.
Всеки блат се сиропира /по желание/ но не много, след което се намазва с 1/2 от конфитюра и 1/3 от крема, върху последния(третия) блат не слагаме конфитюр, той само се сиропира и намазва с крем.
Украса по желание!
Тортата се оставя да престои за една нощ в хладилник или поне 2-3 часа. ?

image

❤ТОРТА С БОРОВИНКИ И ЗАКВАСЕНА СМЕТАНА❤


Продукти:
1 опаковка готови блатове за торта /3 блата/
800 г заквасена сметана
1 пакет крема сирене
3 с.л. пудра захар
4-5 с.л. кисело мляко
1 бурканче конфитюр от боровинки

захарен сироп


В дълбока купа разбъркваме с миксер закваената сметана, крема сиренето, пудрата захар и киселото мляко.
Ако желаем блатовете да бъдат сиропирани си приготвяме захарен сироп, но ако използваме от по-тънките готови блатове, може и без да се сиропират.
Всеки блат се сиропира /по желание/ но не много, след което се намазва с 1/2 от конфитюра и 1/3 от крема, върху последния(третия) блат не слагаме конфитюр, той само се сиропира и намазва с крем.
Украса по желание!
Тортата се оставя да престои за една нощ в хладилник или поне 2-3 часа. ?

image

❤ТОРТА С БОРОВИНКИ И ЗАКВАСЕНА СМЕТАНА❤


Продукти:
1 опаковка готови блатове за торта /3 блата/
800 г заквасена сметана
1 пакет крема сирене
3 с.л. пудра захар
4-5 с.л. кисело мляко
1 бурканче конфитюр от боровинки

захарен сироп


В дълбока купа разбъркваме с миксер закваената сметана, крема сиренето, пудрата захар и киселото мляко.
Ако желаем блатовете да бъдат сиропирани си приготвяме захарен сироп, но ако използваме от по-тънките готови блатове, може и без да се сиропират.
Всеки блат се сиропира /по желание/ но не много, след което се намазва с 1/2 от конфитюра и 1/3 от крема, върху последния(третия) блат не слагаме конфитюр, той само се сиропира и намазва с крем.
Украса по желание!
Тортата се оставя да престои за една нощ в хладилник или поне 2-3 часа. ?

image
image
image
image
Иван Паунов сподели Пост  
3 год - Youtube

3 год

Мисля, че това е най-подходящият момент, да ви покажа моята рецепта за великденско крехко агнешко, с което да запълните празничната трапеза. ?? Рецептата тук ?
#агнешкозавеликден #рецептизавеликден #крехкоагнешко #кухнятанаиванпаунов #завладейкухнятасиванпаунов #ivanskitchen #conquerthekitchenwithivanpaunov #великденскирецепти #заютуб

Мисля, че това е най-подходящият момент, да ви покажа моята рецепта за великденско крехко агнешко, с което да запълните празничната трапеза. ?? Рецептата тук ?
#агнешкозавеликден #рецептизавеликден #крехкоагнешко #кухнятанаиванпаунов #завладейкухнятасиванпаунов #ivanskitchen #conquerthekitchenwithivanpaunov #великденскирецепти #заютуб

Кулинарен блог с рецепти | Рецепти | Хранителни продукти и Напитки | Кулинарни съвети | КУЛИНАРНИ КОНКУРСИ | Рецепти за Салати | Рецепти за супи без месо | Рецепти за супи с месо | Рецепти за предястия без месо | Рецепти за предястия с месо | Рецепти за основни ястия без месо | Рецепти за основни ястия с месо | Рецепти за основни ястия с риба | Рецепти за тестени изделия и печива | Рецепти за десерти | Здравословни рецепти | Рецепти за деца и бебета/Детска кухня | Консервиране на храна | Рецепти за напитки | Кулинарни менюта/Меню с Рецепти | Рецепти за сосове и гарнитури | Рецепти за маринати | Кулинарни статии | Ергенско парти, Моминско и Фирмени партита. Цялостна организация на партита MYPARTY.INFO | SMS и Бизнес Съобщения във Viber, WhatsApp и др. с Mobica.bg