Открий Постове

Разгледайте завладяващо кулинарно съдържание, рецепти, кулинарни видеа, начини на готвене и др. Откривайте свежи идеи и рецепти за закуска, обяд и вечеря участвайте в кулинарни конкурси и се забавлявайте.

ГНЕЗДЕНЦА ОТ КАЙМА


Продукти

За каймата:
кайма от свинско месо
яйца
хляб
стар лук
чесън
подправки - млян черен пипер, индийско орехче, чубрица, кимион, сол

За плънката:
яйца
топено сирене
кисели краставички
кашкавал

Омесете каймата с продукти и подправки по ваше желание.

Разделете каймата на топки.

Сплескайте ги и с помощна на бутилка, чаша или метална кутийка от напитка. Натиснете върху каймата, за да оформите гнездото.

Наредете в тавичка и запечете.

Когато каймата бъде почти готова, извадете тавата от фурната и напълнете гнездата с подготвената плънка.

В този случай аз напълних всяко едно гнездо с парченца топено сирене, върху които счукак по едно яйце, поръсих с нарязани на ситно кубчета кисели краставички и обилно количество кашкавал.

Връщаме във фурната за кратко, докато яйцето се изпече или докато кашкавалът придобие хрупкава коричка.

image

ГНЕЗДЕНЦА ОТ КАЙМА


Продукти

За каймата:
кайма от свинско месо
яйца
хляб
стар лук
чесън
подправки - млян черен пипер, индийско орехче, чубрица, кимион, сол

За плънката:
яйца
топено сирене
кисели краставички
кашкавал

Омесете каймата с продукти и подправки по ваше желание.

Разделете каймата на топки.

Сплескайте ги и с помощна на бутилка, чаша или метална кутийка от напитка. Натиснете върху каймата, за да оформите гнездото.

Наредете в тавичка и запечете.

Когато каймата бъде почти готова, извадете тавата от фурната и напълнете гнездата с подготвената плънка.

В този случай аз напълних всяко едно гнездо с парченца топено сирене, върху които счукак по едно яйце, поръсих с нарязани на ситно кубчета кисели краставички и обилно количество кашкавал.

Връщаме във фурната за кратко, докато яйцето се изпече или докато кашкавалът придобие хрупкава коричка.

image

ГНЕЗДЕНЦА ОТ КАЙМА


Продукти

За каймата:
кайма от свинско месо
яйца
хляб
стар лук
чесън
подправки - млян черен пипер, индийско орехче, чубрица, кимион, сол

За плънката:
яйца
топено сирене
кисели краставички
кашкавал

Омесете каймата с продукти и подправки по ваше желание.

Разделете каймата на топки.

Сплескайте ги и с помощна на бутилка, чаша или метална кутийка от напитка. Натиснете върху каймата, за да оформите гнездото.

Наредете в тавичка и запечете.

Когато каймата бъде почти готова, извадете тавата от фурната и напълнете гнездата с подготвената плънка.

В този случай аз напълних всяко едно гнездо с парченца топено сирене, върху които счукак по едно яйце, поръсих с нарязани на ситно кубчета кисели краставички и обилно количество кашкавал.

Връщаме във фурната за кратко, докато яйцето се изпече или докато кашкавалът придобие хрупкава коричка.

image

ГНЕЗДЕНЦА ОТ КАЙМА


Продукти

За каймата:
кайма от свинско месо
яйца
хляб
стар лук
чесън
подправки - млян черен пипер, индийско орехче, чубрица, кимион, сол

За плънката:
яйца
топено сирене
кисели краставички
кашкавал

Омесете каймата с продукти и подправки по ваше желание.

Разделете каймата на топки.

Сплескайте ги и с помощна на бутилка, чаша или метална кутийка от напитка. Натиснете върху каймата, за да оформите гнездото.

Наредете в тавичка и запечете.

Когато каймата бъде почти готова, извадете тавата от фурната и напълнете гнездата с подготвената плънка.

В този случай аз напълних всяко едно гнездо с парченца топено сирене, върху които счукак по едно яйце, поръсих с нарязани на ситно кубчета кисели краставички и обилно количество кашкавал.

Връщаме във фурната за кратко, докато яйцето се изпече или докато кашкавалът придобие хрупкава коричка.

image

ГНЕЗДЕНЦА ОТ КАЙМА


Продукти

За каймата:
кайма от свинско месо
яйца
хляб
стар лук
чесън
подправки - млян черен пипер, индийско орехче, чубрица, кимион, сол

За плънката:
яйца
топено сирене
кисели краставички
кашкавал

Омесете каймата с продукти и подправки по ваше желание.

Разделете каймата на топки.

Сплескайте ги и с помощна на бутилка, чаша или метална кутийка от напитка. Натиснете върху каймата, за да оформите гнездото.

Наредете в тавичка и запечете.

Когато каймата бъде почти готова, извадете тавата от фурната и напълнете гнездата с подготвената плънка.

В този случай аз напълних всяко едно гнездо с парченца топено сирене, върху които счукак по едно яйце, поръсих с нарязани на ситно кубчета кисели краставички и обилно количество кашкавал.

Връщаме във фурната за кратко, докато яйцето се изпече или докато кашкавалът придобие хрупкава коричка.

image
image
image
image

ГНЕЗДЕНЦА ОТ КАЙМА


Продукти

За каймата:
кайма от свинско месо
яйца
хляб
стар лук
чесън
подправки - млян черен пипер, индийско орехче, чубрица, кимион, сол

За плънката:
яйца
топено сирене
кисели краставички
кашкавал


Омесете каймата с продукти и подправки по ваше желание.

Разделете каймата на топки.

Сплескайте ги и с помощна на бутилка, чаша или метална кутийка от напитка. Натиснете върху каймата, за да оформите гнездото.

Наредете в тавичка и запечете.

Когато каймата бъде почти готова, извадете тавата от фурната и напълнете гнездата с подготвената плънка.

В този случай аз напълних всяко едно гнездо с парченца топено сирене, върху които счукак по едно яйце, поръсих с нарязани на ситно кубчета кисели краставички и обилно количество кашкавал.

Връщаме във фурната за кратко, докато яйцето се изпече или докато кашкавалът придобие хрупкава коричка.

image

ГНЕЗДЕНЦА ОТ КАЙМА


Продукти

За каймата:
кайма от свинско месо
яйца
хляб
стар лук
чесън
подправки - млян черен пипер, индийско орехче, чубрица, кимион, сол

За плънката:
яйца
топено сирене
кисели краставички
кашкавал


Омесете каймата с продукти и подправки по ваше желание.

Разделете каймата на топки.

Сплескайте ги и с помощна на бутилка, чаша или метална кутийка от напитка. Натиснете върху каймата, за да оформите гнездото.

Наредете в тавичка и запечете.

Когато каймата бъде почти готова, извадете тавата от фурната и напълнете гнездата с подготвената плънка.

В този случай аз напълних всяко едно гнездо с парченца топено сирене, върху които счукак по едно яйце, поръсих с нарязани на ситно кубчета кисели краставички и обилно количество кашкавал.

Връщаме във фурната за кратко, докато яйцето се изпече или докато кашкавалът придобие хрупкава коричка.

image

ГНЕЗДЕНЦА ОТ КАЙМА


Продукти

За каймата:
кайма от свинско месо
яйца
хляб
стар лук
чесън
подправки - млян черен пипер, индийско орехче, чубрица, кимион, сол

За плънката:
яйца
топено сирене
кисели краставички
кашкавал


Омесете каймата с продукти и подправки по ваше желание.

Разделете каймата на топки.

Сплескайте ги и с помощна на бутилка, чаша или метална кутийка от напитка. Натиснете върху каймата, за да оформите гнездото.

Наредете в тавичка и запечете.

Когато каймата бъде почти готова, извадете тавата от фурната и напълнете гнездата с подготвената плънка.

В този случай аз напълних всяко едно гнездо с парченца топено сирене, върху които счукак по едно яйце, поръсих с нарязани на ситно кубчета кисели краставички и обилно количество кашкавал.

Връщаме във фурната за кратко, докато яйцето се изпече или докато кашкавалът придобие хрупкава коричка.

image

ГНЕЗДЕНЦА ОТ КАЙМА


Продукти

За каймата:
кайма от свинско месо
яйца
хляб
стар лук
чесън
подправки - млян черен пипер, индийско орехче, чубрица, кимион, сол

За плънката:
яйца
топено сирене
кисели краставички
кашкавал


Омесете каймата с продукти и подправки по ваше желание.

Разделете каймата на топки.

Сплескайте ги и с помощна на бутилка, чаша или метална кутийка от напитка. Натиснете върху каймата, за да оформите гнездото.

Наредете в тавичка и запечете.

Когато каймата бъде почти готова, извадете тавата от фурната и напълнете гнездата с подготвената плънка.

В този случай аз напълних всяко едно гнездо с парченца топено сирене, върху които счукак по едно яйце, поръсих с нарязани на ситно кубчета кисели краставички и обилно количество кашкавал.

Връщаме във фурната за кратко, докато яйцето се изпече или докато кашкавалът придобие хрупкава коричка.

image

ГНЕЗДЕНЦА ОТ КАЙМА


Продукти

За каймата:
кайма от свинско месо
яйца
хляб
стар лук
чесън
подправки - млян черен пипер, индийско орехче, чубрица, кимион, сол

За плънката:
яйца
топено сирене
кисели краставички
кашкавал


Омесете каймата с продукти и подправки по ваше желание.

Разделете каймата на топки.

Сплескайте ги и с помощна на бутилка, чаша или метална кутийка от напитка. Натиснете върху каймата, за да оформите гнездото.

Наредете в тавичка и запечете.

Когато каймата бъде почти готова, извадете тавата от фурната и напълнете гнездата с подготвената плънка.

В този случай аз напълних всяко едно гнездо с парченца топено сирене, върху които счукак по едно яйце, поръсих с нарязани на ситно кубчета кисели краставички и обилно количество кашкавал.

Връщаме във фурната за кратко, докато яйцето се изпече или докато кашкавалът придобие хрупкава коричка.

image
image
image
image

Кулинарен блог с рецепти | Рецепти | Хранителни продукти и Напитки | Кулинарни съвети | КУЛИНАРНИ КОНКУРСИ | Рецепти за Салати | Рецепти за супи без месо | Рецепти за супи с месо | Рецепти за предястия без месо | Рецепти за предястия с месо | Рецепти за основни ястия без месо | Рецепти за основни ястия с месо | Рецепти за основни ястия с риба | Рецепти за тестени изделия и печива | Рецепти за десерти | Здравословни рецепти | Рецепти за деца и бебета/Детска кухня | Консервиране на храна | Рецепти за напитки | Кулинарни менюта/Меню с Рецепти | Рецепти за сосове и гарнитури | Рецепти за маринати | Кулинарни статии | Ергенско парти, Моминско и Фирмени партита. Цялостна организация на партита MYPARTY.INFO | SMS и Бизнес Съобщения във Viber, WhatsApp и др. с Mobica.bg