Explore captivating content and diverse perspectives on our Discover page. Uncover fresh ideas and engage in meaningful conversations
Предварителна обработка на дивеч | #дивеч #месо #месоотдивеч #обработка #предварителнаобработка
Рецепта за свинско филе с кленов сироп | #рецепта #рецепти #свинско #печено #кленовсироп #мариновано #джинджифил #чесън
ГНЕЗДЕНЦА ОТ КАЙМА
Продукти
За каймата:
кайма от свинско месо
яйца
хляб
стар лук
чесън
подправки - млян черен пипер, индийско орехче, чубрица, кимион, сол
За плънката:
яйца
топено сирене
кисели краставички
кашкавал
Омесете каймата с продукти и подправки по ваше желание.
Разделете каймата на топки.
Сплескайте ги и с помощна на бутилка, чаша или метална кутийка от напитка. Натиснете върху каймата, за да оформите гнездото.
Наредете в тавичка и запечете.
Когато каймата бъде почти готова, извадете тавата от фурната и напълнете гнездата с подготвената плънка.
В този случай аз напълних всяко едно гнездо с парченца топено сирене, върху които счукак по едно яйце, поръсих с нарязани на ситно кубчета кисели краставички и обилно количество кашкавал.
Връщаме във фурната за кратко, докато яйцето се изпече или докато кашкавалът придобие хрупкава коричка.
ГНЕЗДЕНЦА ОТ КАЙМА
Продукти
За каймата:
кайма от свинско месо
яйца
хляб
стар лук
чесън
подправки - млян черен пипер, индийско орехче, чубрица, кимион, сол
За плънката:
яйца
топено сирене
кисели краставички
кашкавал
Омесете каймата с продукти и подправки по ваше желание.
Разделете каймата на топки.
Сплескайте ги и с помощна на бутилка, чаша или метална кутийка от напитка. Натиснете върху каймата, за да оформите гнездото.
Наредете в тавичка и запечете.
Когато каймата бъде почти готова, извадете тавата от фурната и напълнете гнездата с подготвената плънка.
В този случай аз напълних всяко едно гнездо с парченца топено сирене, върху които счукак по едно яйце, поръсих с нарязани на ситно кубчета кисели краставички и обилно количество кашкавал.
Връщаме във фурната за кратко, докато яйцето се изпече или докато кашкавалът придобие хрупкава коричка.
ГНЕЗДЕНЦА ОТ КАЙМА
Продукти
За каймата:
кайма от свинско месо
яйца
хляб
стар лук
чесън
подправки - млян черен пипер, индийско орехче, чубрица, кимион, сол
За плънката:
яйца
топено сирене
кисели краставички
кашкавал
Омесете каймата с продукти и подправки по ваше желание.
Разделете каймата на топки.
Сплескайте ги и с помощна на бутилка, чаша или метална кутийка от напитка. Натиснете върху каймата, за да оформите гнездото.
Наредете в тавичка и запечете.
Когато каймата бъде почти готова, извадете тавата от фурната и напълнете гнездата с подготвената плънка.
В този случай аз напълних всяко едно гнездо с парченца топено сирене, върху които счукак по едно яйце, поръсих с нарязани на ситно кубчета кисели краставички и обилно количество кашкавал.
Връщаме във фурната за кратко, докато яйцето се изпече или докато кашкавалът придобие хрупкава коричка.
Кулинарен блог с рецепти | Рецепти | Хранителни продукти и Напитки | Кулинарни съвети | КУЛИНАРНИ КОНКУРСИ | Рецепти за Салати | Рецепти за супи без месо | Рецепти за супи с месо | Рецепти за предястия без месо | Рецепти за предястия с месо | Рецепти за основни ястия без месо | Рецепти за основни ястия с месо | Рецепти за основни ястия с риба | Рецепти за тестени изделия и печива | Рецепти за десерти | Здравословни рецепти | Рецепти за деца и бебета/Детска кухня | Консервиране на храна | Рецепти за напитки | Кулинарни менюта/Меню с Рецепти | Рецепти за сосове и гарнитури | Рецепти за маринати | Кулинарни статии | Ергенско парти, Моминско и Фирмени партита. Цялостна организация на партита MYPARTY.INFO | SMS и Бизнес Съобщения във Viber, WhatsApp и др. с Mobica.bg | Танцьори и стриптизьори за момински партита и шоу програми | Организация на ергенски партита | Моминско парти с подбрани локации, лимузини, танцьори, кетъринг и уникални шоу програми. | Организация на Фирмени партита и Корпоративни събития