Разгледайте завладяващо кулинарно съдържание, рецепти, кулинарни видеа, начини на готвене и др. Откривайте свежи идеи и рецепти за закуска, обяд и вечеря участвайте в кулинарни конкурси и се забавлявайте.
Добро късно утро с една супер закуска. ?Не само че е вкусна, но и здравословна! ? Хубаво е когато имаме възможност да се храним по-здравословно и да набавяме на организма си необходимите хранителни вещества. А сега представям ви моята закуска: скир/подобно на кисело мляко, но с по-високо съдържание на протеин?/, семена от чия, овесени ядки, мед и плодове. Хубав и енергичен ден на всички! ?
От какво количество протеин се нуждаем? | #протеини #съвети #хранаспротеини
Защо е важно да включим Омега-3 в менюто си точно сега | #здравословно #полезно #омега3 #ненаситенимастникиселини
Рецепта за дресинг с ленено масло | #рецепта #рецепти #дресинг #лененомасло
Рецепта за салата с боб и артишок | #рецепта #рецепти #бобенасалата #зимнасалата #бялбоб
Кулинарен блог с рецепти | Рецепти | Хранителни продукти и Напитки | Кулинарни съвети | КУЛИНАРНИ КОНКУРСИ | Рецепти за Салати | Рецепти за супи без месо | Рецепти за супи с месо | Рецепти за предястия без месо | Рецепти за предястия с месо | Рецепти за основни ястия без месо | Рецепти за основни ястия с месо | Рецепти за основни ястия с риба | Рецепти за тестени изделия и печива | Рецепти за десерти | Здравословни рецепти | Рецепти за деца и бебета/Детска кухня | Консервиране на храна | Рецепти за напитки | Кулинарни менюта/Меню с Рецепти | Рецепти за сосове и гарнитури | Рецепти за маринати | Кулинарни статии | Ергенско парти, Моминско и Фирмени партита. Цялостна организация на партита MYPARTY.INFO | SMS и Бизнес Съобщения във Viber, WhatsApp и др. с Mobica.bg | Танцьори и стриптизьори за момински партита и шоу програми | Организация на ергенски партита | Моминско парти с подбрани локации, лимузини, танцьори, кетъринг и уникални шоу програми. | Организация на Фирмени партита и Корпоративни събития
Антоанета Ранчева
Изтриване на коментар
Сигурни ли сте, че искате да изтриете този коментар?
Chef Mandja
Изтриване на коментар
Сигурни ли сте, че искате да изтриете този коментар?
Антоанета Ранчева
Разтопява се масло, слага се зелето, нарязано на фини ивички, поръсва се захар и всичко това се пържи до омекване на зелето. Почти да се карамелизира. Овкусява се с канела. Взима се по една кора за баница, поръсва се с малко олио и от сместа със зелето, орехи и стафиди. Навива се на руло и се подрежда в подмазана с мазнина тавичка на кръгче. Накрая цялата баница се намазва с още малко олио и се наръсва със захар, която при печенето ще карамелизира и баницата ще остане хрупкава. Докато се пече приготвяме сироп – две-три лъжици захар се карамелизират, налива се около чаша вода и лъжица лимонов сок, и малко да поври на котлона. Със студения сироп се залива топлата баница.
Воала
Изтриване на коментар
Сигурни ли сте, че искате да изтриете този коментар?