Открий Постове

Разгледайте завладяващо кулинарно съдържание, рецепти, кулинарни видеа, начини на готвене и др. Откривайте свежи идеи и рецепти за закуска, обяд и вечеря участвайте в кулинарни конкурси и се забавлявайте.

Приятелии
Това е една моя любима рецепта
Дано ви хареса

Бонбони
www.mandja.bg

Бонбони

Бърза и лесна рецепта за здравословни бонбони с фурми!
Памела М. създаде рецепта / статия
4 год

Тиквени палачинки | #тиква #палачинки #рецепта

Тиквени палачинки

Тиквени палачинки

Тиквени палачинки бързи и лесни
Daniela Karastoykova създаде рецепта / статия
4 год

Рецепта за кюфтета със спанак | #рецепта #рецепти #кюфтета #спанак

Рецепта за кюфтета със спанак

Рецепта за кюфтета със спанак

Рецепта за кюфтета със спанак. Кюфтета от кайма и спанак.
Памела М. създаде рецепта / статия
4 год

СУРОВИ БОНБОНИ | #сурови #бонбони #ленено #семе #рецепта

СУРОВИ БОНБОНИ

СУРОВИ БОНБОНИ

СУРОВИ БОНБОНИ С ЛЕНЕНО СЕМЕ
Daniela Karastoykova създаде рецепта / статия
4 год

Рецепта за пълнени кюфтета с пушено сирене | #рецепта #рецепти #кюфтета #пушеносирене #пълненикюфтета

Рецепта за пълнени кюфтета с пушено сирене

Рецепта за пълнени кюфтета с пушено сирене

Рецепта за пълнени кюфтета с пушено сирене. Пържени кюфтета. Кюфтета с пушено сирене.
Памела М. създаде рецепта / статия
4 год

ФИТНЕС РЕЦЕПТА ТОРТА С КИВИ | #ТОРТА #КИВИ #ФИТ #РЕЦЕПТА

ФИТНЕС РЕЦЕПТА  ТОРТА С КИВИ

ФИТНЕС РЕЦЕПТА ТОРТА С КИВИ

ФИТНЕС РЕЦЕПТА ТОРТА С КИВИ

Пилешко с гъбки и праз ?

Необходими продукти:
пилешко месо - 3 цели бутчета
праз лук - 2 стръка
гъби (печурки) - 300 г.
крема сирене - 150 г.
гореща вода - 3/4 ч.ч.
масло - 2 с.л.
олио - 1-2 с.л.
сок от 1/2 лимон
копър - 1/2 връзка
индийско орехче
сол
черен пипер
розмарин (сух)

Разделете бутчетата на горно и долно и ги прехвърлете в купа.Овкусете ги с лимоновия сок,черен пипер,розмарин и сол и ги пъхнете в хладилника за 30 мин.След това ги подредете в тавичка.Добавете малко вода на дъното и ги поръсете с олиото.Печете ~ 45 мин. (или до готовност) на 200°.
Почистете и нарежете праза и печурките.Задушете ги в маслото за 2-3 мин. и ги залейте с горещата вода.Овкусете с индийско орехче и сол.Намалете огъня и оставете за 10-на мин.Добавете крема сиренето и копъра (предварително наситнен) и разбъркайте.Подредете отгоре бутчетата и оставете на огъня за още 5 мин.

image

Пилешко с гъбки и праз ?

Необходими продукти:
пилешко месо - 3 цели бутчета
праз лук - 2 стръка
гъби (печурки) - 300 г.
крема сирене - 150 г.
гореща вода - 3/4 ч.ч.
масло - 2 с.л.
олио - 1-2 с.л.
сок от 1/2 лимон
копър - 1/2 връзка
индийско орехче
сол
черен пипер
розмарин (сух)

Разделете бутчетата на горно и долно и ги прехвърлете в купа.Овкусете ги с лимоновия сок,черен пипер,розмарин и сол и ги пъхнете в хладилника за 30 мин.След това ги подредете в тавичка.Добавете малко вода на дъното и ги поръсете с олиото.Печете ~ 45 мин. (или до готовност) на 200°.
Почистете и нарежете праза и печурките.Задушете ги в маслото за 2-3 мин. и ги залейте с горещата вода.Овкусете с индийско орехче и сол.Намалете огъня и оставете за 10-на мин.Добавете крема сиренето и копъра (предварително наситнен) и разбъркайте.Подредете отгоре бутчетата и оставете на огъня за още 5 мин.

image

Пилешко с гъбки и праз ?

Необходими продукти:
пилешко месо - 3 цели бутчета
праз лук - 2 стръка
гъби (печурки) - 300 г.
крема сирене - 150 г.
гореща вода - 3/4 ч.ч.
масло - 2 с.л.
олио - 1-2 с.л.
сок от 1/2 лимон
копър - 1/2 връзка
индийско орехче
сол
черен пипер
розмарин (сух)

Разделете бутчетата на горно и долно и ги прехвърлете в купа.Овкусете ги с лимоновия сок,черен пипер,розмарин и сол и ги пъхнете в хладилника за 30 мин.След това ги подредете в тавичка.Добавете малко вода на дъното и ги поръсете с олиото.Печете ~ 45 мин. (или до готовност) на 200°.
Почистете и нарежете праза и печурките.Задушете ги в маслото за 2-3 мин. и ги залейте с горещата вода.Овкусете с индийско орехче и сол.Намалете огъня и оставете за 10-на мин.Добавете крема сиренето и копъра (предварително наситнен) и разбъркайте.Подредете отгоре бутчетата и оставете на огъня за още 5 мин.

image

Пилешко с гъбки и праз ?

Необходими продукти:
пилешко месо - 3 цели бутчета
праз лук - 2 стръка
гъби (печурки) - 300 г.
крема сирене - 150 г.
гореща вода - 3/4 ч.ч.
масло - 2 с.л.
олио - 1-2 с.л.
сок от 1/2 лимон
копър - 1/2 връзка
индийско орехче
сол
черен пипер
розмарин (сух)

Разделете бутчетата на горно и долно и ги прехвърлете в купа.Овкусете ги с лимоновия сок,черен пипер,розмарин и сол и ги пъхнете в хладилника за 30 мин.След това ги подредете в тавичка.Добавете малко вода на дъното и ги поръсете с олиото.Печете ~ 45 мин. (или до готовност) на 200°.
Почистете и нарежете праза и печурките.Задушете ги в маслото за 2-3 мин. и ги залейте с горещата вода.Овкусете с индийско орехче и сол.Намалете огъня и оставете за 10-на мин.Добавете крема сиренето и копъра (предварително наситнен) и разбъркайте.Подредете отгоре бутчетата и оставете на огъня за още 5 мин.

image
image
image

Кулинарен блог с рецепти | Рецепти | Хранителни продукти и Напитки | Кулинарни съвети | КУЛИНАРНИ КОНКУРСИ | Рецепти за Салати | Рецепти за супи без месо | Рецепти за супи с месо | Рецепти за предястия без месо | Рецепти за предястия с месо | Рецепти за основни ястия без месо | Рецепти за основни ястия с месо | Рецепти за основни ястия с риба | Рецепти за тестени изделия и печива | Рецепти за десерти | Здравословни рецепти | Рецепти за деца и бебета/Детска кухня | Консервиране на храна | Рецепти за напитки | Кулинарни менюта/Меню с Рецепти | Рецепти за сосове и гарнитури | Рецепти за маринати | Кулинарни статии | Ергенско парти, Моминско и Фирмени партита. Цялостна организация на партита MYPARTY.INFO | SMS и Бизнес Съобщения във Viber, WhatsApp и др. с Mobica.bg