Трюфелите с шоколад,портокалови корички и червено вино на Ертен #фотоконкурс
Съставки: 3 шоколада, 100мл. червено вино, 1с.л. мед, 2с.л. масло, портокалови корички от два портокала.
За украса: какао, кокосови стърготини, ситно натрушени ядки.
Начин на приготвяне: Загрейте виното и разтопете в него меда. Натрошете наситно шоколадите и ги смесете с портокаловите корички. Полейте шоколадите с врялото вино. Шоколадът трябва да се разтопи и да получите гладка смес. Добавете маслото и оставете да се втвърди. Разбърквайте от време на време. След около час започнете да оформяте отделните топчета и ги овалвайте в какаото. Може да декорирате също с кокосови стърготини и натрошени ядки.
Master Chef
Изтриване на коментар
Сигурни ли сте, че искате да изтриете този коментар?