Разгледайте завладяващо кулинарно съдържание, рецепти, кулинарни видеа, начини на готвене и др. Откривайте свежи идеи и рецепти за закуска, обяд и вечеря участвайте в кулинарни конкурси и се забавлявайте.
Рецепта за хайвер от тиквички | #рецепта #рецепти #тиквички #хайвер #зеленчуци #постно #предястие
Рецепта за Патешки гърди с пюре от тиква и сос с вино и сливи | #патешко #ястиепатешко #патешкигърди #брюкселскозеле #тиква #шалот #червеновино #мед #сливи #основноястие #ястиерецепти #кулинаренконкурс #фотоконкурс #конкурсзарецепта #конкурсзаснимка #кулинарнакупа #мастършеф #мастершеф #готварскиконкурс #конкурсзаястие #месецвлюбени
Рецепта за кюфтета от патладжан и тиквички | #рецепта #рецепти #тиквички #патладжан #кюфтета #предястие
Използвате ли Левурда ( див чесън)? Има го на Витоша, а ето и още инфо за него: След като дълго време стои в сянката на култивирания си събрат, чесъна, през последните няколко години левурдата направи своя дебют в звездната гастрономия. На височина билката достига до 35 cm и от хиляди години расте покрай потоците в широколистните гори на Европа. Листата, пъпките и съцветията на дивия чесън се събират от март до юни, в зависимост от атмосферните условия, а луковиците едва след цъфтежа на растението. Дивият чесън се използва само в свежо състояние. Вкусът му е мек и напомня вкуса на чесъна или на хранителния сибирски лук. Използван пестеливо, дивият чесън е добра подправка за супи, салати и зеленчуци както в суров, така и в задушен вид. Той също така може да бъде маринован в олио и оцет и да се превърне в песто. Имате ли свои рецепти с див чесън?
За всички, които обичат броколи, предлагам една рецепта, която се приготвя лесно, бързо, а резултатът е много вкусен! ❤
Консумирането на броколи допринася значителното за намаляване на сърдечно-съдовите заболявания!!!
БРОКОЛИ С ТОПЕНО СИРЕНЕ И КАШКАВАЛ
Продукти
1 пакет замразени броколи /400г/
2 блокчета топено сирене, около 150-200г /аз използвах с вкус на шунка/
200г кашкавал
2 яйца
1 ч.ч. прясно мляко
сол и черен пипер на вкус
олио за намазване на тавичката
Слагаме броколите във вряща, подсолена вода за около 4-5 минути, след което ги изцеждаме.
Нареждат се в намазнена с олио тавичка и ги заливаме със сместа от яцата, млякото, черния пепер и сол на вкус.
Отгоре нареждаме на парченца топеното сирене и слагаме да се запекат във фурната за около 20-25 мин. на 180°
Малко преди да са готови настъргваме кашкавал и допичаме.
За всички, които обичат броколи, предлагам една рецепта, която се приготвя лесно, бързо, а резултатът е много вкусен! ❤
Консумирането на броколи допринася значителното за намаляване на сърдечно-съдовите заболявания!!!
БРОКОЛИ С ТОПЕНО СИРЕНЕ И КАШКАВАЛ
Продукти
1 пакет замразени броколи /400г/
2 блокчета топено сирене, около 150-200г /аз използвах с вкус на шунка/
200г кашкавал
2 яйца
1 ч.ч. прясно мляко
сол и черен пипер на вкус
олио за намазване на тавичката
Слагаме броколите във вряща, подсолена вода за около 4-5 минути, след което ги изцеждаме.
Нареждат се в намазнена с олио тавичка и ги заливаме със сместа от яцата, млякото, черния пепер и сол на вкус.
Отгоре нареждаме на парченца топеното сирене и слагаме да се запекат във фурната за около 20-25 мин. на 180°
Малко преди да са готови настъргваме кашкавал и допичаме.
За всички, които обичат броколи, предлагам една рецепта, която се приготвя лесно, бързо, а резултатът е много вкусен! ❤
Консумирането на броколи допринася значителното за намаляване на сърдечно-съдовите заболявания!!!
БРОКОЛИ С ТОПЕНО СИРЕНЕ И КАШКАВАЛ
Продукти
1 пакет замразени броколи /400г/
2 блокчета топено сирене, около 150-200г /аз използвах с вкус на шунка/
200г кашкавал
2 яйца
1 ч.ч. прясно мляко
сол и черен пипер на вкус
олио за намазване на тавичката
Слагаме броколите във вряща, подсолена вода за около 4-5 минути, след което ги изцеждаме.
Нареждат се в намазнена с олио малка тавичка и ги заливаме със сместа от разбитите яйца, млякото, черния пепер и сол на вкус.
Отгоре нареждаме на парченца топеното сирене и слагаме да се запекат във фурната за около 20-25 мин. на 180°
Малко преди да са готови настъргваме кашкавал и допичаме.
#броколи#броколистопеносиренеикашкавал#топеносирене
Кулинарен блог с рецепти | Рецепти | Хранителни продукти и Напитки | Кулинарни съвети | КУЛИНАРНИ КОНКУРСИ | Рецепти за Салати | Рецепти за супи без месо | Рецепти за супи с месо | Рецепти за предястия без месо | Рецепти за предястия с месо | Рецепти за основни ястия без месо | Рецепти за основни ястия с месо | Рецепти за основни ястия с риба | Рецепти за тестени изделия и печива | Рецепти за десерти | Здравословни рецепти | Рецепти за деца и бебета/Детска кухня | Консервиране на храна | Рецепти за напитки | Кулинарни менюта/Меню с Рецепти | Рецепти за сосове и гарнитури | Рецепти за маринати | Кулинарни статии | Ергенско парти, Моминско и Фирмени партита. Цялостна организация на партита MYPARTY.INFO | SMS и Бизнес Съобщения във Viber, WhatsApp и др. с Mobica.bg | Танцьори и стриптизьори за момински партита и шоу програми | Организация на ергенски партита | Моминско парти с подбрани локации, лимузини, танцьори, кетъринг и уникални шоу програми. | Организация на Фирмени партита и Корпоративни събития