Открий Постове

Разгледайте завладяващо кулинарно съдържание, рецепти, кулинарни видеа, начини на готвене и др. Откривайте свежи идеи и рецепти за закуска, обяд и вечеря участвайте в кулинарни конкурси и се забавлявайте.

Румяна Димитрова създаде рецепта / статия
4 год

Желирана пача | #кулинаренконкурс #коледнирецепти #мезезавино #свинскапача

Желирана пача

Желирана пача

Рецепта за кулинарен конкурс
За почитателите на пачата,предлагам рецепта за това уникално мезе.Приготвя го моя съпруг с много желание и става да си оближеш

? Днес гответе ?
✏️ Рецептите си запишете
♨️ Снимки направете ?
❤️ За Кулинарния конкурс се подгответе❗️
✅ На другите рецепти оценки присъдете ?
? Участие вземете
? Наградите грабнете ?

Повече на https://www.mandja.bg/read-blo....g/45_uchastvajte-v-p

#кулинаренконкурс #коледнирецепти #конкурсзарецепти #коледенконкурс #социалнакулинарнамрежа #манджа #mandja #фотоконкурс #новогодишнарецепта

Участвайте в първия кулинарен конкурс на Кулинарна социална мрежа Mandja.com
www.mandja.bg

Участвайте в първия кулинарен конкурс на Кулинарна социална мрежа Mandja.com

Кулинарен конкурс на тема: „Моята коледно-новогодишна рецепта“. Конкурс за авторски рецепти и фотокулинарен конкурс.
Lena Dzharova създаде рецепта / статия
4 год

Тиквеник "Лукс" | #десерти

Тиквеник "Лукс"

Тиквеник "Лукс"

Тиквеник ,който заслужава да се опита !
Красив ,вкусен и лесен .
Сашка Димитрова промени профилната си снимка
4 год

image
Сашка Димитрова промени профилната си снимка
4 год

image
Весели празници Приятели
Да ни изненадате с прекрасни #рецепти за конкурса и #снимки

Хайде кулинари да почваме
#Сарми #постнисарми #зелевисарми #сармислозовлист #пълненичушки #чушкисбоб #чушкисбулгур ❤️??

image

image

image

Ябълков сладкиш с карамел

3 яйца
2ч.ч.захар
125гр.масло
1ч.ч.брашно
4-5 големи ябълки
1 пак.бакпулвер

В тавичка се сипва 1 ч.ч.захар и маслото, слага се на котлона и се карамелизира до розово/да не загори/. Сваля се от котлона и отгоре се нареждат обелените и нарязани на полумесеци ябълки/като ветрило/. Отделно се разбиват яйцата с останалата захар и се прибавя брашното, предварително объркано с бакпулвера. Сместа се изсипра върху ябълките и се пече до зачервяване в умерена фурна.
Още топъл сладкиша се обръща върху голяма чиния или поднос, зависи от тавата. В тавата се сипва 1 ч.ч. вода и се слага на котлона да кипне, защото остава карамел - залива се сладкиша с получения сироп..

Става много красив и вкусен- ще си оближете пръстите. Бон апети! ???

image

Кулинарен блог с рецепти | Рецепти | Хранителни продукти и Напитки | Кулинарни съвети | КУЛИНАРНИ КОНКУРСИ | Рецепти за Салати | Рецепти за супи без месо | Рецепти за супи с месо | Рецепти за предястия без месо | Рецепти за предястия с месо | Рецепти за основни ястия без месо | Рецепти за основни ястия с месо | Рецепти за основни ястия с риба | Рецепти за тестени изделия и печива | Рецепти за десерти | Здравословни рецепти | Рецепти за деца и бебета/Детска кухня | Консервиране на храна | Рецепти за напитки | Кулинарни менюта/Меню с Рецепти | Рецепти за сосове и гарнитури | Рецепти за маринати | Кулинарни статии | Ергенско парти, Моминско и Фирмени партита. Цялостна организация на партита MYPARTY.INFO | SMS и Бизнес Съобщения във Viber, WhatsApp и др. с Mobica.bg