Историята на един главен готвач: Началото...
Спомням си... беше една гореща сутрин на черноморието. Приморско тъкмо беше претърпял наводнение на северния плаж и сезона беше странен. Може би леко слаб, не знам. Не бях ходил да работя по морето преди това. Бях само на 18. Жаждата за успех ме крепеше, но след лекото разочарование в Царево ( за него ще говорим отделно ) бях объркан какво точно трябва да направя. Може ли някой да ме вини в такъв момент... ах тази младост глуповата. Но да се върнем в Приморско. Датата е 13.08.2014г, може би около 9 сутринта. Отваряйки витрината си за сладолед на пъпа на курорта, скъсах дясната си чехла. Разбирате ли, малко след 90ч. вече минаваше 35 градуса. Асфалта не беше студен от няколко месеца. Оставих витрината със сладоледи, за да отида и да си търся нови чехли. За мое щастие магазина не беше далеч, все пак сме в курортен град, тук има всичко и на всякъде, но все пак асфалта е горещ. Връщайки се от магазина с нови чехли, леко щастлив и с вече опашка на витрината, получавам обаждане, което променя живота ми така, че започва пътя на Шеф Иван Паунов
П.с. следва продължение на тази история. Ако ви е допаднала, моля харесайте и бъдете готови за втората част.
#историятанаготвача
Chef Mandja
Изтриване на коментар
Сигурни ли сте, че искате да изтриете този коментар?