Домашно реване

Ето и необходимите съставки:

• 6 яйца
• 1 ч.ч. захар
• 2 ч.ч. брашно
• 1/2 ч.л. бакпулвер
• 1/2 ч.л. ванилия
• За сиропа:
• 2 ч.ч. захар
• 3 ч.ч. вода
• 1 ванилия

Начин на приготвяне:


Смесете яйцата и захарта до побеляване. След това прибавете сухите съставки. Сместа се разбива, докато стане хомогенна, след което се изсипва в намаслена и набрашнена тавичка. Печете предварително загрята фурна на 180 градуса.
Сиропът се приготвя в тенджера се изсипват захарта, водата и ванилията. Разбъркват се и се загряват на котлона. Щом сместа кипне и се сгъсти, сиропът е готов.
Залейте реването, като десертът е нарязан на правоъгълни или квадратни парчета. Охладете го напълно преди да го поднесете.

image

Кулинарен блог с рецепти | Рецепти | Хранителни продукти и Напитки | Кулинарни съвети | КУЛИНАРНИ КОНКУРСИ | Рецепти за Салати | Рецепти за супи без месо | Рецепти за супи с месо | Рецепти за предястия без месо | Рецепти за предястия с месо | Рецепти за основни ястия без месо | Рецепти за основни ястия с месо | Рецепти за основни ястия с риба | Рецепти за тестени изделия и печива | Рецепти за десерти | Здравословни рецепти | Рецепти за деца и бебета/Детска кухня | Консервиране на храна | Рецепти за напитки | Кулинарни менюта/Меню с Рецепти | Рецепти за сосове и гарнитури | Рецепти за маринати | Кулинарни статии | Ергенско парти, Моминско и Фирмени партита. Цялостна организация на партита MYPARTY.INFO | SMS и Бизнес Съобщения във Viber, WhatsApp и др. с Mobica.bg