Печено паприково свинско месо
Продукти:
600 гр. свинско контра филе
2 ч . л. сол
1 ч. л. пушен червен пипер
1 ч. л. розмарин или 1 клонче пресен
1 /2 ч . л. джинджифил
1/2 ч . л.сладък червен пипер
щ. черен пипер
Начин на приготвяне:
Смесвате всички подправки в купичка и оваляйте месото добре от всички страни.Сложете го в купа покрито с фолио и го сложете в хладилник за 12 ч . Ако нямате време може и да пропуснете тази стъпка, пак се получава добре.Вземете голям лист хартия за печене сложете месото в центъра и , завийте като бонбон.Сложете го в подходящ съд за готвене,и го печете в предварително загрята фурна на 150-160 градуса за около 2, 5 ч.
Извадете готово месото от фурната , изчакайте го да се охлади, нарежете го на тънки филийки и гарнирайте с него любимите си палачинки, сандвичи,салати или като мезе.
#свинско #паприково

image

Кулинарен блог с рецепти | Рецепти | Хранителни продукти и Напитки | Кулинарни съвети | КУЛИНАРНИ КОНКУРСИ | Рецепти за Салати | Рецепти за супи без месо | Рецепти за супи с месо | Рецепти за предястия без месо | Рецепти за предястия с месо | Рецепти за основни ястия без месо | Рецепти за основни ястия с месо | Рецепти за основни ястия с риба | Рецепти за тестени изделия и печива | Рецепти за десерти | Здравословни рецепти | Рецепти за деца и бебета/Детска кухня | Консервиране на храна | Рецепти за напитки | Кулинарни менюта/Меню с Рецепти | Рецепти за сосове и гарнитури | Рецепти за маринати | Кулинарни статии | Ергенско парти, Моминско и Фирмени партита. Цялостна организация на партита MYPARTY.INFO | SMS и Бизнес Съобщения във Viber, WhatsApp и др. с Mobica.bg