#свинскиврат
#моцарела
#сушенидомати
#песто
Печен свински врат със песто,сушени домати и моцарела А ла Хриси
Продукти:
Свински врат 1кг
Песто дженовезе
Моцарела 300гр
Сушени домати от буркан
Сол ,черен пипер ,червен лют пипер на вкус
Клонче розмарин
Сладък картоф за гарнитура
Вино 50 мл
Вода 1/2ч.ч1-2с.л. мазнина от буркана със сушения домат
Начин на приготвяне
Нарежете месото на ветрило и го овкусете с подправките. Намажете процепите с пестото наредете сушения домат и моцарела.Нарежете сладки картофи овкусете и тях с подправките .Преместете месото в тавичка покрай тях наредете картофите сложете стръкче розмарин налейте водичка и вино и2-3с. Мазнината от доматите. Покрийте с фолио и изпечете на 180 гр за 1ч.30 мин
Антоанета Ранчева
Изтриване на коментар
Сигурни ли сте, че искате да изтриете този коментар?