Кулинарен блог с рецепти | Рецепти | Хранителни продукти и Напитки | Кулинарни съвети | КУЛИНАРНИ КОНКУРСИ | Рецепти за Салати | Рецепти за супи без месо | Рецепти за супи с месо | Рецепти за предястия без месо | Рецепти за предястия с месо | Рецепти за основни ястия без месо | Рецепти за основни ястия с месо | Рецепти за основни ястия с риба | Рецепти за тестени изделия и печива | Рецепти за десерти | Здравословни рецепти | Рецепти за деца и бебета/Детска кухня | Консервиране на храна | Рецепти за напитки | Кулинарни менюта/Меню с Рецепти | Рецепти за сосове и гарнитури | Рецепти за маринати | Кулинарни статии | Ергенско парти, Моминско и Фирмени партита. Цялостна организация на партита MYPARTY.INFO | SMS и Бизнес Съобщения във Viber, WhatsApp и др. с Mobica.bg | Танцьори и стриптизьори за момински партита и шоу програми | Организация на ергенски партита | Моминско парти с подбрани локации, лимузини, танцьори, кетъринг и уникални шоу програми. | Организация на Фирмени партита и Корпоративни събития
Chef Mandja
Delete Comment
Are you sure that you want to delete this comment ?
Daniela Karastoykova
Delete Comment
Are you sure that you want to delete this comment ?
Десислава Енчева
Delete Comment
Are you sure that you want to delete this comment ?
Antonia
Delete Comment
Are you sure that you want to delete this comment ?
Памела М.
Delete Comment
Are you sure that you want to delete this comment ?
Hristina Petrova - Georgieva
Delete Comment
Are you sure that you want to delete this comment ?
Галина Георгиева
Delete Comment
Are you sure that you want to delete this comment ?
Ася Заевска
Delete Comment
Are you sure that you want to delete this comment ?
Klimentina Koycheva
Delete Comment
Are you sure that you want to delete this comment ?
Chef Mandja
Допускаме сол
А СЕГА ГОТВИМ
Delete Comment
Are you sure that you want to delete this comment ?
Антоанета Ранчева
Delete Comment
Are you sure that you want to delete this comment ?
Десислава Енчева
(около 50 мл) и 250 мл олио.На котлона ,докато водата напълно се изпари и започне да се запържва.Изважда ме го и оставяме да се охлади мазнината напълно.Когато това стане,към 200 мл от мазнината добавяме 2 жълтъка и малко ябълков оцет.Приготвяме майонеза.
Зелето нарязваме на ситно,намачкваме с малко сол и оставяме да омекне ,а след това отцеждаме.Добавяме доматите,ситно нарязан магданоз и запърженото чоризо.
Морковчетата ги задушаваме с малко масло,мащерка и дафиновия лист,сол и щипка захар до омекване.
Свинското,тъй като не е уточнено какво е,избирам една сочна вратна пържола и я мятам с малко сол и черен пипер на барбекю,скара,в краен случай на грил тиган.
Ориза се смила и смесва с пшенично брашно и малко сол и вода до меко тесто.Почива си 20 минути и се разточва на плоски хлебчета.Изпича се от двете страни до зачервяване.
Сервираме питка,зелевата салата и мотковчета,нарязана пържолка на ивици и майонезата от чоризо,малко магданоз за разкош.И да му дадем име остана
Delete Comment
Are you sure that you want to delete this comment ?
Chef Mandja
Delete Comment
Are you sure that you want to delete this comment ?
Радина Рачева
Delete Comment
Are you sure that you want to delete this comment ?
Антоанета Ранчева
Ще ги подредя в глинен гювеч, върху тях ще наредя сармичките, а върху сармите резенчета чоризо, ще залея всичко с доматен сос и малко водичка. Поръсвам с олио и пъхам във фурната за около два часа.
Delete Comment
Are you sure that you want to delete this comment ?
Violeta Mateva
Delete Comment
Are you sure that you want to delete this comment ?