Кулинарен блог с рецепти | Рецепти | Хранителни продукти и Напитки | Кулинарни съвети | КУЛИНАРНИ КОНКУРСИ | Рецепти за Салати | Рецепти за супи без месо | Рецепти за супи с месо | Рецепти за предястия без месо | Рецепти за предястия с месо | Рецепти за основни ястия без месо | Рецепти за основни ястия с месо | Рецепти за основни ястия с риба | Рецепти за тестени изделия и печива | Рецепти за десерти | Здравословни рецепти | Рецепти за деца и бебета/Детска кухня | Консервиране на храна | Рецепти за напитки | Кулинарни менюта/Меню с Рецепти | Рецепти за сосове и гарнитури | Рецепти за маринати | Кулинарни статии | Ергенско парти, Моминско и Фирмени партита. Цялостна организация на партита MYPARTY.INFO | SMS и Бизнес Съобщения във Viber, WhatsApp и др. с Mobica.bg
Chef Mandja
Изтриване на коментар
Сигурни ли сте, че искате да изтриете този коментар?
Daniela Karastoykova
Изтриване на коментар
Сигурни ли сте, че искате да изтриете този коментар?
Десислава Енчева
Изтриване на коментар
Сигурни ли сте, че искате да изтриете този коментар?
Antonia
Изтриване на коментар
Сигурни ли сте, че искате да изтриете този коментар?
Памела М.
Изтриване на коментар
Сигурни ли сте, че искате да изтриете този коментар?
Hristina Petrova - Georgieva
Изтриване на коментар
Сигурни ли сте, че искате да изтриете този коментар?
Галина Георгиева
Изтриване на коментар
Сигурни ли сте, че искате да изтриете този коментар?
Ася Заевска
Изтриване на коментар
Сигурни ли сте, че искате да изтриете този коментар?
Klimentina Koycheva
Изтриване на коментар
Сигурни ли сте, че искате да изтриете този коментар?
Chef Mandja
Допускаме сол
А СЕГА ГОТВИМ
Изтриване на коментар
Сигурни ли сте, че искате да изтриете този коментар?
Антоанета Ранчева
Изтриване на коментар
Сигурни ли сте, че искате да изтриете този коментар?
Десислава Енчева
(около 50 мл) и 250 мл олио.На котлона ,докато водата напълно се изпари и започне да се запържва.Изважда ме го и оставяме да се охлади мазнината напълно.Когато това стане,към 200 мл от мазнината добавяме 2 жълтъка и малко ябълков оцет.Приготвяме майонеза.
Зелето нарязваме на ситно,намачкваме с малко сол и оставяме да омекне ,а след това отцеждаме.Добавяме доматите,ситно нарязан магданоз и запърженото чоризо.
Морковчетата ги задушаваме с малко масло,мащерка и дафиновия лист,сол и щипка захар до омекване.
Свинското,тъй като не е уточнено какво е,избирам една сочна вратна пържола и я мятам с малко сол и черен пипер на барбекю,скара,в краен случай на грил тиган.
Ориза се смила и смесва с пшенично брашно и малко сол и вода до меко тесто.Почива си 20 минути и се разточва на плоски хлебчета.Изпича се от двете страни до зачервяване.
Сервираме питка,зелевата салата и мотковчета,нарязана пържолка на ивици и майонезата от чоризо,малко магданоз за разкош.И да му дадем име остана
Изтриване на коментар
Сигурни ли сте, че искате да изтриете този коментар?
Chef Mandja
Изтриване на коментар
Сигурни ли сте, че искате да изтриете този коментар?
Радина Рачева
Изтриване на коментар
Сигурни ли сте, че искате да изтриете този коментар?
Антоанета Ранчева
Ще ги подредя в глинен гювеч, върху тях ще наредя сармичките, а върху сармите резенчета чоризо, ще залея всичко с доматен сос и малко водичка. Поръсвам с олио и пъхам във фурната за около два часа.
Изтриване на коментар
Сигурни ли сте, че искате да изтриете този коментар?
Violeta Mateva
Изтриване на коментар
Сигурни ли сте, че искате да изтриете този коментар?