Кулинарен блог с рецепти | Рецепти | Хранителни продукти и Напитки | Кулинарни съвети | КУЛИНАРНИ КОНКУРСИ | Рецепти за Салати | Рецепти за супи без месо | Рецепти за супи с месо | Рецепти за предястия без месо | Рецепти за предястия с месо | Рецепти за основни ястия без месо | Рецепти за основни ястия с месо | Рецепти за основни ястия с риба | Рецепти за тестени изделия и печива | Рецепти за десерти | Здравословни рецепти | Рецепти за деца и бебета/Детска кухня | Консервиране на храна | Рецепти за напитки | Кулинарни менюта/Меню с Рецепти | Рецепти за сосове и гарнитури | Рецепти за маринати | Кулинарни статии | Ергенско парти, Моминско и Фирмени партита. Цялостна организация на партита MYPARTY.INFO | SMS и Бизнес Съобщения във Viber, WhatsApp и др. с Mobica.bg
Chef Mandja
Изтриване на коментар
Сигурни ли сте, че искате да изтриете този коментар?
Галина Георгиева
а- ананас
н- наденица пикантна Чоризо
д- домат
ж- жулиени пилешко филе
а-артишок, маринован
В тиган запържваме пилешкото месо с масло и прехвърляме в тавичка. Върху него добавяме маринования артишок и поставяме тавичката във фурната за около 30 мин, на не повече от 160-170гр. Покриваме с шайби домат, поръсваме с моцарела и допичаме. Докато тавата е във фурната, загряваме грил тиган и гриловаме шайби ананас и надевицата/ нарязана на шайбички/.В чиния подреждаме ананаса и чоризото ветрилообразно около порцията пилешко с артишок.
Изтриване на коментар
Сигурни ли сте, че искате да изтриете този коментар?
Antonia
ЖЕЛИРАНА ТОРТА С БИСКВИТИ
Продукти
М манго
А ананас
Н нектарини
Д драконов плод
Ж желатин - 2 с.л.
А английски бисквити /може и други/ ?
Сметана - 500 г
Захар - 3 с.л.
Изсипете желатина в хладка вода и оставете да набъбне. Кипнете сметаната и захарта. Смесете сметаната и желатина на водна баня, като бъркате без да спирате.
Плодовете се измиват почистват и нарязват на парчета, бисквитите се натрошават на средно големи парчета.
В подходящ съд се омесват и се заливат със сметаново – желатиновата смес. Оставя се в хладилника до пълно изстудяване.
Изтриване на коментар
Сигурни ли сте, че искате да изтриете този коментар?
Десислава Енчева
Изтриване на коментар
Сигурни ли сте, че искате да изтриете този коментар?
Десислава Енчева
добавяме доматите, когато са готови добавяме на върха на ножа добавяме асафетида. Сервираме със струйка сметана и авокадо.
Изтриване на коментар
Сигурни ли сте, че искате да изтриете този коментар?
Klimentina Koycheva
а - ананас
н - нектарина
д - дренки компот
ж - желатин
а - авокадо
Плодово желе
Водата от компота леко се затопля, добавя се желатинът и се разбърква. Дренките се изчистват от костилките, а другите плодове се измиват, обелват и нарязват, след това се слагат в желатиновата смес. Охлажда се в хладилник докато стегне.
Изтриване на коментар
Сигурни ли сте, че искате да изтриете този коментар?