Трюфелите с шоколад,портокалови корички и червено вино на Ертен #фотоконкурс
Съставки: 3 шоколада, 100мл. червено вино, 1с.л. мед, 2с.л. масло, портокалови корички от два портокала.
За украса: какао, кокосови стърготини, ситно натрушени ядки.
Начин на приготвяне: Загрейте виното и разтопете в него меда. Натрошете наситно шоколадите и ги смесете с портокаловите корички. Полейте шоколадите с врялото вино. Шоколадът трябва да се разтопи и да получите гладка смес. Добавете маслото и оставете да се втвърди. Разбърквайте от време на време. След около час започнете да оформяте отделните топчета и ги овалвайте в какаото. Може да декорирате също с кокосови стърготини и натрошени ядки.

image

Кулинарен блог с рецепти | Рецепти | Хранителни продукти и Напитки | Кулинарни съвети | КУЛИНАРНИ КОНКУРСИ | Рецепти за Салати | Рецепти за супи без месо | Рецепти за супи с месо | Рецепти за предястия без месо | Рецепти за предястия с месо | Рецепти за основни ястия без месо | Рецепти за основни ястия с месо | Рецепти за основни ястия с риба | Рецепти за тестени изделия и печива | Рецепти за десерти | Здравословни рецепти | Рецепти за деца и бебета/Детска кухня | Консервиране на храна | Рецепти за напитки | Кулинарни менюта/Меню с Рецепти | Рецепти за сосове и гарнитури | Рецепти за маринати | Кулинарни статии | Ергенско парти, Моминско и Фирмени партита. Цялостна организация на партита MYPARTY.INFO | SMS и Бизнес Съобщения във Viber, WhatsApp и др. с Mobica.bg