Кулинарен блог с рецепти | Рецепти | Хранителни продукти и Напитки | Кулинарни съвети | КУЛИНАРНИ КОНКУРСИ | Рецепти за Салати | Рецепти за супи без месо | Рецепти за супи с месо | Рецепти за предястия без месо | Рецепти за предястия с месо | Рецепти за основни ястия без месо | Рецепти за основни ястия с месо | Рецепти за основни ястия с риба | Рецепти за тестени изделия и печива | Рецепти за десерти | Здравословни рецепти | Рецепти за деца и бебета/Детска кухня | Консервиране на храна | Рецепти за напитки | Кулинарни менюта/Меню с Рецепти | Рецепти за сосове и гарнитури | Рецепти за маринати | Кулинарни статии | Ергенско парти, Моминско и Фирмени партита. Цялостна организация на партита MYPARTY.INFO | SMS и Бизнес Съобщения във Viber, WhatsApp и др. с Mobica.bg
Daniela Karastoykova
Изтриване на коментар
Сигурни ли сте, че искате да изтриете този коментар?
Радина Рачева
✔
Изтриване на коментар
Сигурни ли сте, че искате да изтриете този коментар?
Hristina Petrova - Georgieva
Изтриване на коментар
Сигурни ли сте, че искате да изтриете този коментар?
Antonia
Изтриване на коментар
Сигурни ли сте, че искате да изтриете този коментар?
Антоанета Ранчева
Свинско руло с плънка от сърнели и синьо сирене, със спаначен сос.
Едно нетлъсто парче свинско месо се разрязва на правоъгълник и се изтънява с чукче. Маринова се със соев сос, сок от лимон и сол. Изпържваме гъбите, нарязани на ивици в св. мас, добавяме натрошено синьо сирене, малко сухо бяло вино и 2-3 лъжици заквасена сметана. Оставяме на слаб огън докато се сгъсти. Изсипваме плънката в единия край на листа месо и навиваме на стегнато руло. Завързваме с конец и го запечатваме на сгорещен тиган от всички страни. Прехвърляме го в тава и печем във фурна, първо покрито с фолио, което после махаме за приятен загар.
Приготвяме и спаначения сос. Запържваме няколко нарязани скилидки чесън за кратко, добавяме предварително измития и нарязан спанак и пържим, докато стане на пюре. Слагаме отново натрошено синьо сирене, вино и този път течна сметана. Може да се пасира, може да остане и така, на парченца. Оставяме да поври, да стане кремообразен сос.
Сервираме резени от рулото с този вкусен сос.
Изтриване на коментар
Сигурни ли сте, че искате да изтриете този коментар?
Петя Петрова
Изтриване на коментар
Сигурни ли сте, че искате да изтриете този коментар?