Свински врат с лимони #фотоконкурс#вино#кулинаренконкурс
Продукти: 2кг св.месо, 1лимон, 4-5 бр. гъби, 2-3гл. лук, 1с.л.горчица, 1с.л. соев сос,1с.л. мед, 1ч.червено вино, 1ч. прясно мляко, сол, черен пипер, брашно, галета
Начин на приготвяне: Свинското месо се нарязва на пържоли, които се заречатват с брашно и галета в тигана. Смесват се меда, соевия сос и горчицата и се намазват . Лимона се нарязва на кубчета ,а гъбите на филийки.Месото, лимона и гъбите се редят в тавата. Задушава се лука в същия тиган и се добавя в тавата. Накрая всичко се залива с млякото и виното. Пече се с фолио 3 часа на 180 градуса и се консумира с чаша качествено червено вино.

image

Кулинарен блог с рецепти | Рецепти | Хранителни продукти и Напитки | Кулинарни съвети | КУЛИНАРНИ КОНКУРСИ | Рецепти за Салати | Рецепти за супи без месо | Рецепти за супи с месо | Рецепти за предястия без месо | Рецепти за предястия с месо | Рецепти за основни ястия без месо | Рецепти за основни ястия с месо | Рецепти за основни ястия с риба | Рецепти за тестени изделия и печива | Рецепти за десерти | Здравословни рецепти | Рецепти за деца и бебета/Детска кухня | Консервиране на храна | Рецепти за напитки | Кулинарни менюта/Меню с Рецепти | Рецепти за сосове и гарнитури | Рецепти за маринати | Кулинарни статии | Ергенско парти, Моминско и Фирмени партита. Цялостна организация на партита MYPARTY.INFO | SMS и Бизнес Съобщения във Viber, WhatsApp и др. с Mobica.bg