Изпразнувахме ги празниците и дойде време да се отчета какви ги върших в кухнята.
Както казах за салата използвах предложението на Антония - зелена салата, орехи и сьомга, като аз вместо печена сложих пушена. Добавих още бейби спанак, чери доматчета и малко пармезан.
За предястие:
https://www.mandja.bg/read-blo....g/1420_recepta-za-gb
Освен гъбките и пълнени люти чушки в бекон.
Основното беше пълнено френско петле, обезкостено, с пюре от карфиол. Пълнежа е от бекон, гъби и закв. сметана.
И десерта:
https://www.mandja.bg/read-blo....g/1460_chijzkejk-s-c
само аз го направих с ягоди.
Antonia
Изтриване на коментар
Сигурни ли сте, че искате да изтриете този коментар?