Руло от свинско месо със спаначен пълнеж

Необходими продукти:
свински бут без кост - 800 г.
спанак - 100 г.
меко масло - 3 с.л.
топено сирене - 3 с.л.
чесън - 2 скилидки
сол
черен пипер

Разрежете месото,така че да можете да го навиете на руло.Натрийте го със сол и черен пипер.
Пасирайте почистеният спанак,мекото масло, топеното сирене и чесъна.Разпределете равномерно тази смес върху месото и навийте на стегнато руло.Прехвърлете в тавичка.Добавете малко вода,колкото да покрие дъното.
Печете 1 час на 200° (обливайте месото с отделените по време на печеното сокове)
Поднесете с гарнитура от картофено пюре.

image

Кулинарен блог с рецепти | Рецепти | Хранителни продукти и Напитки | Кулинарни съвети | КУЛИНАРНИ КОНКУРСИ | Рецепти за Салати | Рецепти за супи без месо | Рецепти за супи с месо | Рецепти за предястия без месо | Рецепти за предястия с месо | Рецепти за основни ястия без месо | Рецепти за основни ястия с месо | Рецепти за основни ястия с риба | Рецепти за тестени изделия и печива | Рецепти за десерти | Здравословни рецепти | Рецепти за деца и бебета/Детска кухня | Консервиране на храна | Рецепти за напитки | Кулинарни менюта/Меню с Рецепти | Рецепти за сосове и гарнитури | Рецепти за маринати | Кулинарни статии | Ергенско парти, Моминско и Фирмени партита. Цялостна организация на партита MYPARTY.INFO | SMS и Бизнес Съобщения във Viber, WhatsApp и др. с Mobica.bg