Кулинарен блог с рецепти | Рецепти | Хранителни продукти и Напитки | Кулинарни съвети | КУЛИНАРНИ КОНКУРСИ | Рецепти за Салати | Рецепти за супи без месо | Рецепти за супи с месо | Рецепти за предястия без месо | Рецепти за предястия с месо | Рецепти за основни ястия без месо | Рецепти за основни ястия с месо | Рецепти за основни ястия с риба | Рецепти за тестени изделия и печива | Рецепти за десерти | Здравословни рецепти | Рецепти за деца и бебета/Детска кухня | Консервиране на храна | Рецепти за напитки | Кулинарни менюта/Меню с Рецепти | Рецепти за сосове и гарнитури | Рецепти за маринати | Кулинарни статии | Ергенско парти, Моминско и Фирмени партита. Цялостна организация на партита MYPARTY.INFO | SMS и Бизнес Съобщения във Viber, WhatsApp и др. с Mobica.bg
Daniela Karastoykova
зехтин, сушени домати в зехтин, 2-3 люти чушлета, пресен магданоз или босилек. Всичко това може да смели в блендер и да се украси с магданоза или босилека. А може да се намачка сиренето, а другото да се нареже на дребно и да се залее със зехтина.
Изтриване на коментар
Сигурни ли сте, че искате да изтриете този коментар?
Галина Георгиева
Изтриване на коментар
Сигурни ли сте, че искате да изтриете този коментар?
Галина Георгиева
Изтриване на коментар
Сигурни ли сте, че искате да изтриете този коментар?
Антоанета Ранчева
2. Кули с патладжан и домат - патладжан на кръгчета запечен или пържен, домат на кръгчета, аз го правя и него леко грилован, моцарела и се запича да се разтопи.
3.Рапани с домати, маслини, босилек...ммм, това как го обичам.
Изтриване на коментар
Сигурни ли сте, че искате да изтриете този коментар?
Antonia
Продукти за 8 хлебчета:
200 мл хладка вода,20 г прясна мая,1 ч.л. захар, 1/2 ч.л. сол, 2 с.л. зехтин, 350 г брашно, 6-7 мариновани сушени домата
босилек
Разтворяме маята във водата, прибавяме захарта и с малка част от брашното разбъркваме до гладка каша. Оставяме на топло за 20 минути да втаса.
През това време нарязваме доматите на малки парченца и ги смесваме с босилека и зехтина. Сипваме ги в шупналия квас и с останалото брашно омесваме меко тесто.
Нарязваме тестото на 8 части и оформяме малки кръгли хлебчета. Подреждаме ги в тава, покрита с хартия за печене и ги оставяме да втасат за 30 минути.
Печем в предварително загрята на 200° фурна за около 30-35 мин.
Отрязваме върха на на изпечените хлебчетата. След това с остър нож издълбаваме средата им. С готварска четка намазваме вътрешността на хлебчетата с разтопено масло, подправяме със сол и добавяме плънка по желание! ?
Изтриване на коментар
Сигурни ли сте, че искате да изтриете този коментар?
Klimentina Koycheva
Изтриване на коментар
Сигурни ли сте, че искате да изтриете този коментар?
Радина Рачева
Изтриване на коментар
Сигурни ли сте, че искате да изтриете този коментар?