Кулинарен блог с рецепти | Рецепти | Хранителни продукти и Напитки | Кулинарни съвети | КУЛИНАРНИ КОНКУРСИ | Рецепти за Салати | Рецепти за супи без месо | Рецепти за супи с месо | Рецепти за предястия без месо | Рецепти за предястия с месо | Рецепти за основни ястия без месо | Рецепти за основни ястия с месо | Рецепти за основни ястия с риба | Рецепти за тестени изделия и печива | Рецепти за десерти | Здравословни рецепти | Рецепти за деца и бебета/Детска кухня | Консервиране на храна | Рецепти за напитки | Кулинарни менюта/Меню с Рецепти | Рецепти за сосове и гарнитури | Рецепти за маринати | Кулинарни статии | Ергенско парти, Моминско и Фирмени партита. Цялостна организация на партита MYPARTY.INFO | SMS и Бизнес Съобщения във Viber, WhatsApp и др. с Mobica.bg
Chef Mandja
Изтриване на коментар
Сигурни ли сте, че искате да изтриете този коментар?
Силвана Илиева
Продукти: 3 картофа, 2 моркова, 200 гр. тиква, 200 гр. пилешко, 1 глава лук, малко краве масло
Приготвяне: В тенджера се наливат 2 л вода, след като заври се слегат нарязани зеленчуците и месото. След като се сварят се прибавя и кравето масло, сол и подправки на вкус.
Пасира се и се сервира с крутанчета или препечени филийки.
Изтриване на коментар
Сигурни ли сте, че искате да изтриете този коментар?