Кулинарен блог с рецепти | Рецепти | Хранителни продукти и Напитки | Кулинарни съвети | КУЛИНАРНИ КОНКУРСИ | Рецепти за Салати | Рецепти за супи без месо | Рецепти за супи с месо | Рецепти за предястия без месо | Рецепти за предястия с месо | Рецепти за основни ястия без месо | Рецепти за основни ястия с месо | Рецепти за основни ястия с риба | Рецепти за тестени изделия и печива | Рецепти за десерти | Здравословни рецепти | Рецепти за деца и бебета/Детска кухня | Консервиране на храна | Рецепти за напитки | Кулинарни менюта/Меню с Рецепти | Рецепти за сосове и гарнитури | Рецепти за маринати | Кулинарни статии | Ергенско парти, Моминско и Фирмени партита. Цялостна организация на партита MYPARTY.INFO | SMS и Бизнес Съобщения във Viber, WhatsApp и др. с Mobica.bg
Десислава Енчева
https://m.facebook.com/media/s....et/?set=a.3917591142
Изтриване на коментар
Сигурни ли сте, че искате да изтриете този коментар?
Антоанета Ранчева
Изтриване на коментар
Сигурни ли сте, че искате да изтриете този коментар?
Chef Mandja
Има 2 вида. За тестени изделия и за манджи
Различават се по вида глина и съставките в нея.
Ако прилича на грънци, на стара саксия, то е за хлебни изделия (питки, погачи и др).. По-светъл е като цяло.
Ако ти стой "мазен" и по-тъмен на вид е по добре. Той си е за манджи, но можеш да приготвяш всичко в него.
Първият е негиджосан.
Тъмният преди употреба слагаш на котлона, който след това включваш и намазваш обилно с мазнина!!!
Хубаво мажеш, но отваряш прозорците, че ще ти усмърди къщата.
Намажи обилно и дори сложи малко повечко мазнина.
Остави го да се нагорещи доста прилично и да "обгори".
Неглиджосаният - в него не използваш мазнина!
Основното е, че независимо дали във фурна или на котлон при ползването им ги поставяш на "студено" и тогава завърташ копчето на уреда
И....Задължително си купи капак според размера на сача и метална подложка за сервиране
Изтриване на коментар
Сигурни ли сте, че искате да изтриете този коментар?