Пълнен далак с праз и кълцано месо
Далак свински по-големи парчета около 1кг
2 стръка праз
Свински гърди около 250гр
Лук 1 глава
Сол, чер пипер
Червен пипер
Чубрица
Далака го измиваме добре и с много тънък нож го разрязваме по дължина като джобче.
Омесваме добре наситените праз, кромид лук и свински гърди с подправките и пълним джобчетата. Отвора може да се затвори с клечка за зъби. Намазняваме парчетата далак и печем на грил тиган (скара, барбекю) от всички страни.

image

Кулинарен блог с рецепти | Рецепти | Хранителни продукти и Напитки | Кулинарни съвети | КУЛИНАРНИ КОНКУРСИ | Рецепти за Салати | Рецепти за супи без месо | Рецепти за супи с месо | Рецепти за предястия без месо | Рецепти за предястия с месо | Рецепти за основни ястия без месо | Рецепти за основни ястия с месо | Рецепти за основни ястия с риба | Рецепти за тестени изделия и печива | Рецепти за десерти | Здравословни рецепти | Рецепти за деца и бебета/Детска кухня | Консервиране на храна | Рецепти за напитки | Кулинарни менюта/Меню с Рецепти | Рецепти за сосове и гарнитури | Рецепти за маринати | Кулинарни статии | Ергенско парти, Моминско и Фирмени партита. Цялостна организация на партита MYPARTY.INFO | SMS и Бизнес Съобщения във Viber, WhatsApp и др. с Mobica.bg