Рецептата е лесна и много вкусна. Свински дроб по гръцки
Продукти за един килограм дроб.
2с.л захар
2с.л оцет
1ч.л сода за хляб.
Нарязване дроба на парчета около сантиметър и половина дебелина и смесваме продуктите с него,оставяме го за няколко часа и после пържен за кратко в нагорещена мазнина дроба овалян предварително в царевично брашно,след като изпържен дроба го поливаме с лимонов сок и запържен чесън в мазнината от дроба. Оставяме да се задуши за 30мин.да ви е сладко

Кулинарен блог с рецепти | Рецепти | Хранителни продукти и Напитки | Кулинарни съвети | КУЛИНАРНИ КОНКУРСИ | Рецепти за Салати | Рецепти за супи без месо | Рецепти за супи с месо | Рецепти за предястия без месо | Рецепти за предястия с месо | Рецепти за основни ястия без месо | Рецепти за основни ястия с месо | Рецепти за основни ястия с риба | Рецепти за тестени изделия и печива | Рецепти за десерти | Здравословни рецепти | Рецепти за деца и бебета/Детска кухня | Консервиране на храна | Рецепти за напитки | Кулинарни менюта/Меню с Рецепти | Рецепти за сосове и гарнитури | Рецепти за маринати | Кулинарни статии | Ергенско парти, Моминско и Фирмени партита. Цялостна организация на партита MYPARTY.INFO | SMS и Бизнес Съобщения във Viber, WhatsApp и др. с Mobica.bg