ПАНИРАНИ БАНАНИ 

Продукти: 
2 банана 
2 яйца 
2 ванилии 
1 к.ч. прясно мляко 
50 г брашно 
30 г галета 
олио 

Разбиваме яйцата, към тях прибавяме прясното мляко, ванилията, брашното и галетата. Трябва да се получи доста гъста каша.  
Обелваме бананите и ги оставяме цели, но ако са прекалено дълги, ги срязваме на две.  
Потапяме бананите в кашата и ги пържим в олиото, до получаването на златиста коричка. 
Сервираме ги топли, заляти с разтопен шоколад и топка сладолед! ❤?

image

Кулинарен блог с рецепти | Рецепти | Хранителни продукти и Напитки | Кулинарни съвети | КУЛИНАРНИ КОНКУРСИ | Рецепти за Салати | Рецепти за супи без месо | Рецепти за супи с месо | Рецепти за предястия без месо | Рецепти за предястия с месо | Рецепти за основни ястия без месо | Рецепти за основни ястия с месо | Рецепти за основни ястия с риба | Рецепти за тестени изделия и печива | Рецепти за десерти | Здравословни рецепти | Рецепти за деца и бебета/Детска кухня | Консервиране на храна | Рецепти за напитки | Кулинарни менюта/Меню с Рецепти | Рецепти за сосове и гарнитури | Рецепти за маринати | Кулинарни статии | Ергенско парти, Моминско и Фирмени партита. Цялостна организация на партита MYPARTY.INFO | SMS и Бизнес Съобщения във Viber, WhatsApp и др. с Mobica.bg