#Рецепта#статия#райскаябълка#
Райската ябълка е вкусен и здравословен плод с огромно количество витамини, в частност йод.
Зрее на дърво и в същото плодовете могат да бъдат "женски и мъжки". Ако плодът има семена, тогава ябълката ще бъде много сладка, а вътрешността й с времето ще стане кафяво.
Зрелият и вкусен плод трябва да има мека страна ). Твърдата райска ябълка притежава силни стипчиви свойства.
Има различни видове , някои сортове са еластични, докато други са много меки с желеобразна структура вътре.
Ако сервирате мек плод на масата, можете просто да отрежете върха там, където са поставени чашелистите, и да ги поставите в чинийката, като поставите малка десертна лъжица във вътрешността й. В никакъв случай не си струва да обелите плода, кожата е вкусна и здравословна, но е необходимо да я измиете. Но трябва да имаме предвид, че ако има някакви проблеми със стомаха и храносмилателния тракт, тогава можете да ядете само плодовете с абсолютна зрялост.
Съставът на този ароматна райска ябълка включва следните полезни вещества:
магнезий, калий,желязо в големи количества,пектин, йод в големи количества ,мед,витамини от група A, P, E и др.
По принцип могат да се използват няколко методи за рязане:
Резени - плодовете просто нарязани на няколко филийки.
Кръговете са красиви и спретнати, не "соплисти" и не твърде меки .
Можете да получите перфектно гладки и красиви кубчета само с гъсти и по-твърди сортове от плода.