Предястие от печен патладжан с чесън и орехи
Изпичаме патладжана във фурната, след което го обелваме, без да отстраняваме дръжката.
Поставяме обеления патладжан в подходяща чиния и го разрязваме по дължина/ като се стараем да не го огтеляме от дръжката/ на няколко жулиена.
Посоляваме,поръсваме пресован чесън и копър, зехтин и печени орехови ядки. Може да сервираме и с топка домашен катък. #фотоконкурс#Великден#РецептазаВеликден#кулинаренконкурс#печенпатладжан#орехи

image

Кулинарен блог с рецепти | Рецепти | Хранителни продукти и Напитки | Кулинарни съвети | КУЛИНАРНИ КОНКУРСИ | Рецепти за Салати | Рецепти за супи без месо | Рецепти за супи с месо | Рецепти за предястия без месо | Рецепти за предястия с месо | Рецепти за основни ястия без месо | Рецепти за основни ястия с месо | Рецепти за основни ястия с риба | Рецепти за тестени изделия и печива | Рецепти за десерти | Здравословни рецепти | Рецепти за деца и бебета/Детска кухня | Консервиране на храна | Рецепти за напитки | Кулинарни менюта/Меню с Рецепти | Рецепти за сосове и гарнитури | Рецепти за маринати | Кулинарни статии | Ергенско парти, Моминско и Фирмени партита. Цялостна организация на партита MYPARTY.INFO | SMS и Бизнес Съобщения във Viber, WhatsApp и др. с Mobica.bg