Предястие от печен патладжан с чесън и орехи
Изпичаме патладжана във фурната, след което го обелваме, без да отстраняваме дръжката.
Поставяме обеления патладжан в подходяща чиния и го разрязваме по дължина/ като се стараем да не го огтеляме от дръжката/ на няколко жулиена.
Посоляваме,поръсваме пресован чесън и копър, зехтин и печени орехови ядки. Може да сервираме и с топка домашен катък. #фотоконкурс#Великден#РецептазаВеликден#кулинаренконкурс#печенпатладжан#орехи
Радина Рачева
Изтриване на коментар
Сигурни ли сте, че искате да изтриете този коментар?
Biserjelev
Изтриване на коментар
Сигурни ли сте, че искате да изтриете този коментар?
Станимир Вангелов
Изтриване на коментар
Сигурни ли сте, че искате да изтриете този коментар?
Недялка Мелева
Изтриване на коментар
Сигурни ли сте, че искате да изтриете този коментар?
milenadimeva
Изтриване на коментар
Сигурни ли сте, че искате да изтриете този коментар?