Пилешки бон филета с кашкавал и чоризо

8 бон филета
200 гр кашкавал
100 гр чоризо
мащерка
сол на вкус
3 яйца
брашно
галета
черен пипер
Пилешките бон филета се овкусяват със сол и черен пипер. С остър нож се правят разрези във филетата.Кашкавала се нарязва на 8 продълговати парчета и се поставят в прорезите на филетата.Овалват се в брашното, след това в разбитите яйца и отново в брашното и яйцата и последно в галетата.
Чоризото се нарязва на дребно и се смила заедно със галетата и мащерката.В тази смес панираме филенцата.
Изпържете в добре загрято олио или изпечете в силно загрята фурна за 20 минути.
Аз избрах втория вариант, тъй като днес ми е ден за мързелуване ?

imageimage

Кулинарен блог с рецепти | Рецепти | Хранителни продукти и Напитки | Кулинарни съвети | КУЛИНАРНИ КОНКУРСИ | Рецепти за Салати | Рецепти за супи без месо | Рецепти за супи с месо | Рецепти за предястия без месо | Рецепти за предястия с месо | Рецепти за основни ястия без месо | Рецепти за основни ястия с месо | Рецепти за основни ястия с риба | Рецепти за тестени изделия и печива | Рецепти за десерти | Здравословни рецепти | Рецепти за деца и бебета/Детска кухня | Консервиране на храна | Рецепти за напитки | Кулинарни менюта/Меню с Рецепти | Рецепти за сосове и гарнитури | Рецепти за маринати | Кулинарни статии | Ергенско парти, Моминско и Фирмени партита. Цялостна организация на партита MYPARTY.INFO | SMS и Бизнес Съобщения във Viber, WhatsApp и др. с Mobica.bg