Пилешки бон филета с кашкавал и чоризо
8 бон филета
200 гр кашкавал
100 гр чоризо
мащерка
сол на вкус
3 яйца
брашно
галета
черен пипер
Пилешките бон филета се овкусяват със сол и черен пипер. С остър нож се правят разрези във филетата.Кашкавала се нарязва на 8 продълговати парчета и се поставят в прорезите на филетата.Овалват се в брашното, след това в разбитите яйца и отново в брашното и яйцата и последно в галетата.
Чоризото се нарязва на дребно и се смила заедно със галетата и мащерката.В тази смес панираме филенцата.
Изпържете в добре загрято олио или изпечете в силно загрята фурна за 20 минути.
Аз избрах втория вариант, тъй като днес ми е ден за мързелуване ?