Продукти: 4 пилешки бутчета ( 350 – 400 грама); 400 грама от буркан грах; 200 грама райкен бял боб; 1 голям картоф ; 4 средно големи домата; Една голяма глава лук или две средни; 500 мл. Вода; 2 кубчета MAGGI Златен Пилешки Бульон; Подправки по вкус: червен пипер, черен пипер. Да ви споделя една малка тайна , в последно време слагам шарена сол на всичко и много ми харесва.Може да опитате и вие. В този случай 1 чаена лъжичка шарена сол. Начин на приготвяне: Наливаме водата в гювеча, слагаме райкения боб да се свари по полуготово състояние, заедно с нарязаните на ситно домати и главата лук. След това добавяме пилешките бутчета и картофа, нарязан на средно големи парчета. Когато е всичко почти готово, изсипваме буркана с граха, двата пилешки бульона и шарената сол.Захлупваме с капака , изключваме фурната и оставяме така да си ври още 5-6 минути, за да си поеме граха и той соковете от останалите продукти. Приятен апетит!
Търсене
ПОПУЛЯРНО
- Рецепта за сладкиш "Монахиня"
-
КУЛИНАРЕН КОНКУРС ЗА РЕЦЕПТА И ФОТОКУЛИНАРЕН КОНКУРС ЗА СНИМКА НА ЯСТИЕ 01.2021 г.
От Chef Mandja
-
Участвайте в първия кулинарен конкурс на Кулинарна социална мрежа Mandja.com
От Chef Mandja
-
Кулинарен конкурс за рецепта и Фотоконкурс за снимка на ястие 02.2021 г.
От Chef Mandja
-
Кулинарен конкурс за рецепта и Фотоконкурс - „Моята Великденска Рецепта“ 04.2021
От Chef Mandja
Категории
- Рецепти
- Хранителни продукти и напитки
- Кулинарни съвети
- Кулинарни конкурси
- Рецепти за салати
- Рецепти за супи без месо
- Рецепти за супи с месо
- Рецепти за предястия без месо
- Рецепти за предястия с месо
- Рецепти за основни ястия без месо
- Рецепти за основни ястия с месо
- Рецепти за основни ястия с риба
- Рецепти за тестени изделия и печива
- Рецепти за десерти
- Здравословни рецепти
- Рецепти за деца и бебета
- Консервиране на храна
- Рецепти за напитки
- Кулинарни менюта
- Сосове и гарнитури
- Маринати
- Веган рецепти
- Рецепти за супи с риба
- Други