Необходими продукти:
140 g шоколад за готвене
60 g масло от кашу
40 g малини
20 g ядки кашу
12 g кокосово олио
Начин на приготвяне:
Разчупваме шоколада на парченца и го разтопяваме заедно с кокосовото олио. Сипваме приблизително 1 чаена лъжичка от разтопения шоколад в малки силиконови или хартиени формички. С полученото количество смес пълним около 12 формички, след което ги поставяме в хладилник за 20 до 30 минути.
След като сместа се втвърди, нанасяме върху долния шоколадов слой във формичките лъжичка масло от кашу и нарязани на парченца малини. Заливаме горната част на формичките с останалия разтопен шоколад и поръсваме с малки парченца ядки кашу. Оставяме така приготвените формички да се стегнат в хладилник и можем да сервираме. Добър апетит.
Идея: Вместо масло от кашу можете да използвате всякакво друго масло от ядки или пък фъстъчено масло.
Източник: GymBeam