Необходими продукти
- 500 грама пуешка шунка (може и останало месо от приготвена пуйка)
- 5 големи яйца
- 1 глава лук
- 1 домат
- 1/2 чаена лъжичка сол
- 1 щипка черен пипер
- 10 мл масло
Начин на приготвяне
Нарежете лука и го сложете в тиган с огнеупорна дръжка заедно с маслото. Добавете нарязаното на кубчета пуешко месо да се загрява. Разбийте яйцата и подправете със сол и черен пипер. Добавете яйцата в тигана, когато пуешкото се е загряло и лука е омекнал. Разбъркайте и поставете отгоре домата нарязан на шайби. Поставете тигана за 10-15 минути в предварително загрята на 180 С фурна или печете, докато сместа се втвърди.
Източник: spisanie.to