Веган-хайвер.Рецепта за хайвер от цвекло

Продукти :

 

• Червено цвекло – 500 гр.

• Лук – 100 гр.

• Кисели краставички – 300 гр.

• Чесън – 3 скилидки

• Олио – 50 мл.

• Оцет – на вкус

• Черен пипер

• Сол

 

Начин на приготвяне :

 

Цвеклото се сварява добре. Като изстине се обелва. Лука се нарязва и се запържва в половината от мазнината. Нарязват се цвеклото и киселите краставички и всичко се пасира и се подправя с олио, оцет и сол на вкус.

Коментари
Търсене

Кулинарен блог с рецепти | Рецепти | Хранителни продукти и Напитки | Кулинарни съвети | КУЛИНАРНИ КОНКУРСИ | Рецепти за Салати | Рецепти за супи без месо | Рецепти за супи с месо | Рецепти за предястия без месо | Рецепти за предястия с месо | Рецепти за основни ястия без месо | Рецепти за основни ястия с месо | Рецепти за основни ястия с риба | Рецепти за тестени изделия и печива | Рецепти за десерти | Здравословни рецепти | Рецепти за деца и бебета/Детска кухня | Консервиране на храна | Рецепти за напитки | Кулинарни менюта/Меню с Рецепти | Рецепти за сосове и гарнитури | Рецепти за маринати | Кулинарни статии | Ергенско парти, Моминско и Фирмени партита. Цялостна организация на партита MYPARTY.INFO | SMS и Бизнес Съобщения във Viber, WhatsApp и др. с Mobica.bg