Омлет .Омлет по селски

Продукти за 1 порции :

 

• яйца -3 бр.

• пръжки (или бекон) -50 гр.

• картоф -1 ср.гол.

• сол на вкус

 

Начин на приготвяне :

 

Ако вместо пръжки използваме бекон, същия го нарязваме на тънки и по-малки парченца , картофа нарязваме на малки парченца или на филийки дебели до 3 мм.и ги изпържваме по отделно . Смесват се и към тях се прибавят разбитите с вилица яйца , леко подсолени . Сместа се разбърква и в горещ тиган изпържваме като палачинка .Сервираме и украсяваме по желание .

Коментари
Търсене

Кулинарен блог с рецепти | Рецепти | Хранителни продукти и Напитки | Кулинарни съвети | КУЛИНАРНИ КОНКУРСИ | Рецепти за Салати | Рецепти за супи без месо | Рецепти за супи с месо | Рецепти за предястия без месо | Рецепти за предястия с месо | Рецепти за основни ястия без месо | Рецепти за основни ястия с месо | Рецепти за основни ястия с риба | Рецепти за тестени изделия и печива | Рецепти за десерти | Здравословни рецепти | Рецепти за деца и бебета/Детска кухня | Консервиране на храна | Рецепти за напитки | Кулинарни менюта/Меню с Рецепти | Рецепти за сосове и гарнитури | Рецепти за маринати | Кулинарни статии | Ергенско парти, Моминско и Фирмени партита. Цялостна организация на партита MYPARTY.INFO | SMS и Бизнес Съобщения във Viber, WhatsApp и др. с Mobica.bg