Паниран кашкавал

Коментари · 355 Прегледа

Паниран кашкавал .Паниран кашкавал с паста патафри

Продукти за 4 порции :

 

• кашкавал – 400 гр.

• олио – за маслена баня за патафрито:

• белтъци от яйца – 2 бр.

• бира – 50 -100 мл.

• олио – 1 с.л.

• сол – 1 щипка

• брашно – количество като за гъста боза

 

Начин на приготвяне :

 

Приготвяме суфлето: разбиваме с миксер белтъците на гъст сняг, намаляваме оборотите и прибавяме като редуваме брашното с бирата, докато получим смес като гъста боза, след което добавяме олиото и солта. Разрязваме кашкавала на 4 продълговати или триъгълни парчета, потапяме ги в суфлето и пържим в горещото олио за паниране. Ястието се сервира винаги топло, с гарнитура от картофи и/или салата.

Коментари
Търсене

Кулинарен блог с рецепти | Рецепти | Хранителни продукти и Напитки | Кулинарни съвети | КУЛИНАРНИ КОНКУРСИ | Рецепти за Салати | Рецепти за супи без месо | Рецепти за супи с месо | Рецепти за предястия без месо | Рецепти за предястия с месо | Рецепти за основни ястия без месо | Рецепти за основни ястия с месо | Рецепти за основни ястия с риба | Рецепти за тестени изделия и печива | Рецепти за десерти | Здравословни рецепти | Рецепти за деца и бебета/Детска кухня | Консервиране на храна | Рецепти за напитки | Кулинарни менюта/Меню с Рецепти | Рецепти за сосове и гарнитури | Рецепти за маринати | Кулинарни статии | Ергенско парти, Моминско и Фирмени партита. Цялостна организация на партита MYPARTY.INFO | SMS и Бизнес Съобщения във Viber, WhatsApp и др. с Mobica.bg