Продукти : 3 готови хлебчета ,плънка - майонеза 3 с л ,шунка 4 слайса 1 сварено яйце ,кашкавал 30 г,сирене 30 г,моцарела 60 г,зелена чушка 1/2 бр,чубрица
Приготвяне : Готовите хлебчета се срязват на две части през средата .С нож се отрязва капачето и се изряза на 1 см от кората ,като се издълбава с чаена лъжичка.Намазват се отвътре с малко майонеза. За плънката се смесват в купа нарязани на кубчета шунка ,моцарела ,зелена чушка и сварено яйце.Добавете настърган кашкавал ,сирене ,чубрица и 1 ч л майонеза.Пълним с плънката всички хлебчета и нареждаме върху хартия за печене в широка тава.Печем само на горен реотан в загрята 180 С фурна за 5-6 минути.Извадете и сервирайте веднага с чаша айрян! С хрупкава коричка и сочна ,мека вътрешност,страхотни за закуска!