Рецепта за печени ябълки

Коментари · 290 Прегледа

Бързо, лесно, вкусно - обичаните от всички печени ябълки

Продукти: средни по големина ябълки, захар.

Начин на приготвяне: Ябълките се измиват и с остър нож се прави конусовиден разрез в областта на дръжката до средата, като се отстраняват дръжката и част от семките. Пълнят се с кристална захар и се нареждат в тава. Пекат се в загрята фурна на средно силен огън, докато омекнат напълно. Поднасят се студени.

Автор: Петър Саралиев, източник: "Готварска книга за мъже"

Коментари
Търсене

Кулинарен блог с рецепти | Рецепти | Хранителни продукти и Напитки | Кулинарни съвети | КУЛИНАРНИ КОНКУРСИ | Рецепти за Салати | Рецепти за супи без месо | Рецепти за супи с месо | Рецепти за предястия без месо | Рецепти за предястия с месо | Рецепти за основни ястия без месо | Рецепти за основни ястия с месо | Рецепти за основни ястия с риба | Рецепти за тестени изделия и печива | Рецепти за десерти | Здравословни рецепти | Рецепти за деца и бебета/Детска кухня | Консервиране на храна | Рецепти за напитки | Кулинарни менюта/Меню с Рецепти | Рецепти за сосове и гарнитури | Рецепти за маринати | Кулинарни статии | Ергенско парти, Моминско и Фирмени партита. Цялостна организация на партита MYPARTY.INFO | SMS и Бизнес Съобщения във Viber, WhatsApp и др. с Mobica.bg