Необходими продукти:
- чушки - 1 кг;
- домати - 1/2 кг;
- лук - 250 г;
- сирене - 250 ;г
- яйца - 8 бр.;
- олио - 150 - 200 мл;
- магданоз - 1/2 връзка;
- копър 1/2 връзка;
Начин на приготовление:
- Почиствате чушките от семки и дръжки, изпичате ги, задушавате ги и ги обелвате.
- Попарвате доматите във вряла вода за малко и ги обелвате.
- Нарязвяте кромида на филийки или на полумесеци и го задушавате в сгорещено олио.
- След 10-15 минути добавяте нарязаните по-едро чушки.
- След още 5-10 минути сипвате и нарязаните едро домати.
- Когато ястието остане само на мазнина, добавяте разбитите яйца.
- Объркайте и поръсете с натрошеното сирене.
- Накрая овкусете миш-маша с нарязан магданоз, а по желание посолете на вкус и поръсете с копър.