Рецепта за брускети с тиква

Коментари · 271 Прегледа

Рецепта за брускети с тиква. Хрупкави брускети. Брускети с катък и тиква.

Необходими продукти

  • 200 гр катък
  • 2 с. л.белени тиквени семки, запечени
  • 2 с. л.магданоз, ситно нарязан, по желание
  • 200 гр тиква
  • 2 с. л.брашно
  • олио
  • ½франзела

Начин на приготвяне

Катъкът се разбърква с нарязаните тиквени семки и магданоза. Тиквата се настъргва на едро ренде, разбърква се с брашното и се слага да се изпържи до златисто в съд, в който е сгорещено 4 см олио. Слага се да се отцеди върху кухненска хартия.Франзелата се нарязва на тънки филийки и се запича в тостер или във фурната. Филийките се поднасят, намазани с катъка и гарнирани с тиквата. Източник: menumag.bg

Коментари
Търсене

Кулинарен блог с рецепти | Рецепти | Хранителни продукти и Напитки | Кулинарни съвети | КУЛИНАРНИ КОНКУРСИ | Рецепти за Салати | Рецепти за супи без месо | Рецепти за супи с месо | Рецепти за предястия без месо | Рецепти за предястия с месо | Рецепти за основни ястия без месо | Рецепти за основни ястия с месо | Рецепти за основни ястия с риба | Рецепти за тестени изделия и печива | Рецепти за десерти | Здравословни рецепти | Рецепти за деца и бебета/Детска кухня | Консервиране на храна | Рецепти за напитки | Кулинарни менюта/Меню с Рецепти | Рецепти за сосове и гарнитури | Рецепти за маринати | Кулинарни статии | Ергенско парти, Моминско и Фирмени партита. Цялостна организация на партита MYPARTY.INFO | SMS и Бизнес Съобщения във Viber, WhatsApp и др. с Mobica.bg