Приготвих ги с мерак ,за моето семейство . Страхотни са с чаша вино и зелена салатка,заслужва си да опитате.
Необходими продукти: 500 г кайма смес,кимион ,1 яйце ,чубрица ,щипка черен пипер,галета 100 г ,панировка-2 яйца ,плънка - шунка и кашкавал на плочки по 4 броя
Начин на приготвяне; Каймата се омесва добре с подправките и яйцето.Разделя се на 4 равни части.Кашкавал и шунка се нарязват на плочки с еднаква големина ,двете яйца се разбиват с вилица ,галета сипваме в плитка чиния.Върху прозрачно фолио се разстила топка кайма като елипса.В единия край поставяме плочки кашкавал и шунка слепени едно за друго .С фолиото се захлупва половинката кайма и се притиска да оформим шницелите.Овалват се в галета и се завиват с фолиото, оставяме във фризера да стегнат около 40-50 минути.Топим в разбити яйца и пържим в загрято олио от двете страни.Изваждат се върху хартия ,да попие мазнината и сервираме с зелена салата и чаша вино.Добър апетит!