яйца - 2бр.
захар - 1/2 ч.ч.
мед - 1/2 ч.ч.
олио - 1/3 ч.ч.
канела - 1 ч.л.
бакпулвер - 1 пак.
брашно - 2 ч.ч.
75гр. кулинарен шоколад
25 гр. масло
смени ядки по избор или готов лешников/бадемов крънч
Пресяваме брашното и смесваме с останалите сухи съставки. Разбъркваме добре всичко.
Оформяме тестото на руло и го нарязваме на шайби с дебелина от около 0.5 см. Всяко парче оформям като топче на ръка. Редим в тава с хартия за печене и печем на 180°C за 12-15мин. в зависимост от дебелината на сладките.
След като изстинат, ги потапяме в единия край в предварително разтопени шоколад и масло и овалваме в лешниковия крънч.Разбира се, може да смелите орехи или други ядки по избор и да използвате тях за овалване.