ПРОДУКТИ: за 2 порции
1/2 кг свински бут
2 жълти чушки
400 г зелен боб
4 скилидки чесън
6 с.л. соев сос
6 с.л. зехтин
черен пипер
сол
2 стръка зелен лук
РЕЦЕПТА:
Свинското месо се нарязва на жулиени и заедно със ситно накълцания чесън се поставя в загретия в дълбок тиган зехтин. Похлупва се с капак и се готви на среден огън до омекване на месото, което отнема около 20 минути. След това се добавят соевият сос и подправките - сол и черен пипер. Накрая се добавят нарязаните жълти чушки, нарязани на пръчици, а също и зеленият боб от буркан. Ястието се сервира горещо, поръсено със ситно нарязан пресен лук. Тази рецепта е част от РЕЖИМЪТ НА САНДРА.
от 1001 рецепти