Свински бут на тиган

Коментари · 338 Прегледа

Свински бут на тиган.Свински бут на тиган със соев сос и зеленчуци

ПРОДУКТИ: за 2 порции

 

1/2 кг свински бут

2 жълти чушки

400 г зелен боб

4 скилидки чесън

6 с.л. соев сос

6 с.л. зехтин

черен пипер

сол

2 стръка зелен лук

 

РЕЦЕПТА:

 

Свинското месо се нарязва на жулиени и заедно със ситно накълцания чесън се поставя в загретия в дълбок тиган зехтин. Похлупва се с капак и се готви на среден огън до омекване на месото, което отнема около 20 минути. След това се добавят соевият сос и подправките - сол и черен пипер. Накрая се добавят нарязаните жълти чушки, нарязани на пръчици, а също и зеленият боб от буркан. Ястието се сервира горещо, поръсено със ситно нарязан пресен лук. Тази рецепта е част от РЕЖИМЪТ НА САНДРА.

 

от 1001 рецепти

Коментари
Търсене

Кулинарен блог с рецепти | Рецепти | Хранителни продукти и Напитки | Кулинарни съвети | КУЛИНАРНИ КОНКУРСИ | Рецепти за Салати | Рецепти за супи без месо | Рецепти за супи с месо | Рецепти за предястия без месо | Рецепти за предястия с месо | Рецепти за основни ястия без месо | Рецепти за основни ястия с месо | Рецепти за основни ястия с риба | Рецепти за тестени изделия и печива | Рецепти за десерти | Здравословни рецепти | Рецепти за деца и бебета/Детска кухня | Консервиране на храна | Рецепти за напитки | Кулинарни менюта/Меню с Рецепти | Рецепти за сосове и гарнитури | Рецепти за маринати | Кулинарни статии | Ергенско парти, Моминско и Фирмени партита. Цялостна организация на партита MYPARTY.INFO | SMS и Бизнес Съобщения във Viber, WhatsApp и др. с Mobica.bg