Пиле на тиган.Пиле на тиган с лук,соев сос и горчица

ПРОДУКТИ: за 4 порции

 

1 кг пилешко месо

4 глави лук

4 скилидки чесън

4 с.л. соев сос

2 с.л. горчица

 

РЕЦЕПТА:

 

Пилето се нарязва на ивици, а лукът на полукръгове. Първо се запържва лукът докато поомекне. След това се добавя пилешкото месо и счуканият чесън. Щом месото побелее се добавя соевият сос и горчицата. Овкусява се с черен пипер и сол. Разбърква се добре и се задушава за 5-10 минути докато месото е готово, но не е станало прекалено твърдо.

 

от 1001 рецепти

Коментари
Търсене

Кулинарен блог с рецепти | Рецепти | Хранителни продукти и Напитки | Кулинарни съвети | КУЛИНАРНИ КОНКУРСИ | Рецепти за Салати | Рецепти за супи без месо | Рецепти за супи с месо | Рецепти за предястия без месо | Рецепти за предястия с месо | Рецепти за основни ястия без месо | Рецепти за основни ястия с месо | Рецепти за основни ястия с риба | Рецепти за тестени изделия и печива | Рецепти за десерти | Здравословни рецепти | Рецепти за деца и бебета/Детска кухня | Консервиране на храна | Рецепти за напитки | Кулинарни менюта/Меню с Рецепти | Рецепти за сосове и гарнитури | Рецепти за маринати | Кулинарни статии | Ергенско парти, Моминско и Фирмени партита. Цялостна организация на партита MYPARTY.INFO | SMS и Бизнес Съобщения във Viber, WhatsApp и др. с Mobica.bg