Необходими продукти:
- 300 г свинско месо;
- 300 г пилешко месо;
- 3-4 глави лук;
- 15 бр. печени чушки;
- 300 г грах - замразен;
- 250-300 г гъби - 1 буркан кладница, може и други;
- 1 и 1/2 ч.ч. готварска сметана;
- 150 г топено пушено сирене - трябва да е меко;
Начин на приготвяне:
- Сваряват се месата и се нарязват на кубчета.
- В дълбок тиган се слага олио, добавя се пилешкото и свинското месо.
- Да се запържи за около 5 минути.
- Нарязват се чушките, гъбите, лука и заедно с граха се добавят в тигана с месото.
- Задушава се за около 20-30 минути.
- Слага се топеното сирене да се разтопи на сосче.
- Добавя се и сметаната.
- Още 5 минути. да поври с всички продукти.