Рецепта за фритата с гъби

Коментари · 286 Прегледа

Рецепта за фритата с гъби. Италиански омлет. Фритата с гъби и пармезан.

Необходими продукти

  • 4 яйца;
  • 300 грама гъби;
  • 1 глава лук;
  • 1 супена лъжица настъргано сирене пармезан;
  • сол, черен пипер на вкус.

Начин на приготвяне

Сложете ситно нарязани гъби с лук в зехтин, добавете сол и черен пипер на вкус. Разбийте яйцата с две супени лъжици настърган пармезан и добавете сместа от гъби. Печете в предварително загрята фурна от 180 градуса за 10 минути. Поръсете фритатата със зеленчуци и сирене и нарязвайте на порции.

Коментари
Търсене

Кулинарен блог с рецепти | Рецепти | Хранителни продукти и Напитки | Кулинарни съвети | КУЛИНАРНИ КОНКУРСИ | Рецепти за Салати | Рецепти за супи без месо | Рецепти за супи с месо | Рецепти за предястия без месо | Рецепти за предястия с месо | Рецепти за основни ястия без месо | Рецепти за основни ястия с месо | Рецепти за основни ястия с риба | Рецепти за тестени изделия и печива | Рецепти за десерти | Здравословни рецепти | Рецепти за деца и бебета/Детска кухня | Консервиране на храна | Рецепти за напитки | Кулинарни менюта/Меню с Рецепти | Рецепти за сосове и гарнитури | Рецепти за маринати | Кулинарни статии | Ергенско парти, Моминско и Фирмени партита. Цялостна организация на партита MYPARTY.INFO | SMS и Бизнес Съобщения във Viber, WhatsApp и др. с Mobica.bg