Рецепта за домашен пастет

Коментари · 681 Прегледа

Рецепта за домашен пастет. Ароматен пастет от черен дроб. Вкусен пастет с черен дроб и лук.

Необходими продукти

  • 400 г пилешки или говежди черен дроб;
  • 1 глава лук;
  • 1 морков;
  • 1 супена лъжица масло;
  • 1 чаена лъжичка сол;
  • подправки на вкус.

Начин на приготвяне

Нарежете черния дроб на парчета, добавете сол и подправки на вкус. Задушете го с маслото под капак, докато бъде готов (приблизително 15-20 минути). Настържете морковите, нарежете лука и  запържете на умерена температура. Пасирайте охладените съставки.

Коментари
Търсене

Кулинарен блог с рецепти | Рецепти | Хранителни продукти и Напитки | Кулинарни съвети | КУЛИНАРНИ КОНКУРСИ | Рецепти за Салати | Рецепти за супи без месо | Рецепти за супи с месо | Рецепти за предястия без месо | Рецепти за предястия с месо | Рецепти за основни ястия без месо | Рецепти за основни ястия с месо | Рецепти за основни ястия с риба | Рецепти за тестени изделия и печива | Рецепти за десерти | Здравословни рецепти | Рецепти за деца и бебета/Детска кухня | Консервиране на храна | Рецепти за напитки | Кулинарни менюта/Меню с Рецепти | Рецепти за сосове и гарнитури | Рецепти за маринати | Кулинарни статии | Ергенско парти, Моминско и Фирмени партита. Цялостна организация на партита MYPARTY.INFO | SMS и Бизнес Съобщения във Viber, WhatsApp и др. с Mobica.bg