Необходими продукти:
- свински уши-бройки пожелание;
- балсамов оцет 1-2 с.л.; олио-по ваша преценка;
- червен пипер;
- магданоз;
- лук;
- лимон;
- соен сос;
Начин на приготовление:
- Почиствате ушите добре и варите в подсолена вода с малко балсамов оцет докато поомекнат хрущялите, но не повече.
- Когато изстинат, нарязвате дебелата част на кръгчета (около 1см.) а тънката на лентички.
- Печете на силна скара обилно намазана с олио.
- След изпичането, нарязвате на квадратчета, слагате в плитка чиния ред уши, поръсвате с черен пипер, магданоз и лук.
- След това - втори ред уши, малко лук, магданоз и поливате(не обилно) със смес от лимон и соев сос (3:1).
- Разбърквате добре и сервирате! Наздраве!