Продукти : 2 пилешки бутчета ,1 буркан гъби,топено сирене 4 триъгълничета,готварска сметана 200 мл ,сол ,черен пипер ,лимонов сок ,магданоз,олио 50 мл,масло 1 ч л
Приготвяне: Измити пилешки бутчета се срязват на две ,като се разделя долно бутчета от горната част.Загрява се олио и масло в тиган ,запържваме пилешкото месо от всички страни ,поръсваме със сол и черен пипер.Налива се 150 мл вода ,покриваме с капак и готвим докато се изпари водата. Добавяме отцедени гъби и готварската сметана.Прибавя се топено сирене на парченца ,разбъркваме да се разтопи сиренето и овкусяваме на вкус.След като месото е сготвено ,сваляме от котлона и сервираме поръсено с магданоз. Добър апетит!