Съставки:
160 гр тофу
150 гр ориз
½ авокадо
¼ манго
кълнове от боб мунг
ряпа
уакаме
зехтин в спрей за готвене
сол на вкус
Съставки за соса:
40 мл соев сос
мед и сок от лайм на вкус
Упътване:
Сварете ориза в подсолена вода, докато омекне. Междувременно нарежете тофуто на кубчета и до изпържете със зехтин, докато стане златисто. След това поставете сготвения ориз в дъното на купата, в която ще сервирате ястието и поставете отгоре нарязаната ряпа, мангото, авокадото, кълновете от боб мунг и уакамето. Сипете сос отгоре, приготвен от соев сос с мед и сок от лайм.
Източник: GymBeam
Търсене
ПОПУЛЯРНО
- Рецепта за сладкиш "Монахиня"
-
КУЛИНАРЕН КОНКУРС ЗА РЕЦЕПТА И ФОТОКУЛИНАРЕН КОНКУРС ЗА СНИМКА НА ЯСТИЕ 01.2021 г.
От Chef Mandja
-
Участвайте в първия кулинарен конкурс на Кулинарна социална мрежа Mandja.com
От Chef Mandja
-
Кулинарен конкурс за рецепта и Фотоконкурс за снимка на ястие 02.2021 г.
От Chef Mandja
-
Кулинарен конкурс за рецепта и Фотоконкурс - „Моята Великденска Рецепта“ 04.2021
От Chef Mandja
Категории
- Рецепти
- Хранителни продукти и напитки
- Кулинарни съвети
- Кулинарни конкурси
- Рецепти за салати
- Рецепти за супи без месо
- Рецепти за супи с месо
- Рецепти за предястия без месо
- Рецепти за предястия с месо
- Рецепти за основни ястия без месо
- Рецепти за основни ястия с месо
- Рецепти за основни ястия с риба
- Рецепти за тестени изделия и печива
- Рецепти за десерти
- Здравословни рецепти
- Рецепти за деца и бебета
- Консервиране на храна
- Рецепти за напитки
- Кулинарни менюта
- Сосове и гарнитури
- Маринати
- Веган рецепти
- Рецепти за супи с риба
- Други